Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Прагляду " Гібрыд"

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708

Важнае папярэджанне для ўсіх карыстальнікаў, прачытайце

увага, мы разглядаем магчымасць закрыць усе ўчасткі, дзе можна спампаваць файлы, мануалкі і інш гэта, таму што аддача паменшылася ці нават скончаных у 2013-2014, калі вы хочаце мець і правільна даць і ў дачыненні да тых людзей, якія ўнеслі свой уклад у twitter
    Апошні раз рэдагавалася admin; 28-10-2015 да 16:57
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    У нас было шмат працы, каб гэта нельга было сачыць за форумам у апошні час,з незадавальненнем мы заўважылі, што шмат карыстальнікаў, якім мы далі ўпэўненасць не супрацьпаставілі " не ўсе, на шчасце, " перасталі дапамагчы пачаткоўцам,падзяліцца рашэннямі або адпраўляць файлы рознага тыпу, перш за ўсе ў банк дадзеных файлаў крычы, што гэта раздзел самых папулярных экспертаў, цяпер вас, магчыма, не ведаеце, але ў нас есць магчымасць убачыць загрузкі і дадання, якія вы зрабілі, калі вы ўпісаны, то мне вельмі шкада, але калі не вырашае, што procederemmo з блокам для гэтых карыстальнікаў, у якім і вы ведаеце, што калі вы павінны зрабіць дзеянні ідуць у сярэдзіне ўсе,форум і быў створаны з намерам быць кропка спасылкі для тых, хто хацеў бы даведацца больш аб гэтым свеце tabu', і як для карыстальнікаў, сапраўды эксперты, з якімі абменьвацца вопытам, расці разам, і не толькі для таго, каб зарэгістравацца зрабіць prorpi зручныя і затым знікаюць, або падключыць да яго толькі тады, калі вы шукаеце файл, крычы ці ў вас аналагічныя праблемы, што-то абмеркаванне ў форуме,гэта запрашэнне для ўсіх карыстальнікаў, якія зацікаўлены ў нашым форуме, і яны ідуць з задавальненнем, і яшчэ не прысутных у адваротным выпадку мы будзем вымушаныя абмежаваць ўсе, тым больш,добры працяг.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Выбачайце, сення раніцай я зразумеў, што я быў адкліканы ў раздзеле off-limits. Скажыце мне, як я магу размясціць рашэнняў без таго, каб увайсці ў раздзел? І потым, прабачце, што-то адно, мы добрыя толькі тады, калі дапамагаем?? Калі праз некаторы час мы не публікуем рашэння або файлы, мы адразу забаніць?? Не ў рахунак тое, што рабіў да гэтага часу, і тое, што напісаў?? Мне не здаецца правільным, гэта гнеў супраць тых, хто дапамог на форуме.

Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Citazione Першапачаткова Напісаў egs Visualizza Messaggio
    Выбачайце, сення раніцай я зразумеў, што я быў адкліканы ў раздзеле off-limits. Скажыце мне, як я магу размясціць рашэнняў без таго, каб увайсці ў раздзел? І потым, прабачце, што-то адно, мы добрыя толькі тады, калі дапамагаем?? Калі праз некаторы час мы не публікуем рашэння або файлы, мы адразу забаніць?? Не ў рахунак тое, што рабіў да гэтага часу, і тое, што напісаў?? Мне не здаецца правільным, гэта гнеў супраць тых, хто дапамог на форуме.
    Прывітанне,падзел есць, але на дадзены момант усе абмеркавання ў ім былі прыцемненае,гэтая сітуацыя-гэта не толькі адведзеная для вас, але для ўсіх карыстальнікаў, якія маюць доступ у гэты раздзел,вы спытаеце, як зрабіць, размясціць яго рашэнні ў гэтым раздзеле, калі яна зачыненая? але права, як ніколі ў 8 месяцаў, што не пішаце ў гэтым раздзеле, але тым не менш вы зробіце гэта скарб, і, як на злосць, сення раніцай, таму што, вы заўважылі, што не vedevi больш гэты раздзел, вы гатовыя размясціць?
    У гэтым форуме вы ўсіх карыстальнікаў у памеры ****лло, ніхто не лепш ці горш за іншых,ніхто вас не будзе bannando і няма непрымірымасць прамы, але ў цэлым я не бачу чаму вы рэкламуеце паліваючы перад дождж, і я памятаю, што многія рашэнні ў off limits былі размешчаны мной і msport,вышэй мы патлумачылі прычыны, якія прывядуць нас да некаторых дзеянням, у тым ліку і тая, што зачынена і толькі па запрашэнні стымуляваць ваша прысутнасць і частата на гэтым форуме заўседы, калі ў вас есць такое задавальненне,ты адзін з тых, хто проста на мінулым тыдні вы былі апавешчаныя праз ***** што было шмат, што не risultavi ў розных дыскусій і па гэтай прычыне, ЯК у ПРАВІЛАХ, што я заклікаю вас, магчыма, было б перачытаць subbire у deglassamento, што ў любым выпадку, у вас не было.
    Адна рэч, якую, аднак, мы заўважаем, што мы стараемся мець дыялог з нашымі карыстальнікамі, што ў іншым месцы не існуе, і вынік заўседы толькі СПРЭЧКІ..........

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Прабачце, магчыма, не было загрузкі старонак, добра, цяпер я бачыў, што падзел існуе.

Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    ніхто нічога не прапусціў і не мае нічога дрэннага,deglassamento можа быць канчатковым або часовая усе залежыць ад вас,мы не просім нічога, толькі толькі актыўны ўдзел у форуме і абмен, як у пачатку, а затым паступова, не пытаючыся, усе вернецца на свае месца.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    ок, калі вы заўважылі, я працягваю адпраўляць файлы. Не асабістая рэч. Усе пачынаецца спачатку.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Што тычыцца ўдзелу ў форуме, аднак, улічыце, што есць перыяды, калі просты аматар можа мець іншыя абавязацельствы і, не маючы часу, каб падключыцца, і наведваць форум пастаянна. Я, напрыклад, усе лета, што не я для форуму, але, на жаль, я frigorista і не кажу вам, што я правеў сезон!!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    29
    я падтрымліваю тое, што напісана.
    Але я бачу, па-ранейшаму шмат ostilita', адказваючы на пытанні, зададзеныя і файлы, размешчаныя, па меншай меры, я кажу ад сябе,
    але відавочна, што, калі я папрашу info я чакаю адказаў, а не спрэчак, магчыма, не імгненна , але, па маім асабістым думку, мне здаецца, не есць жаданне дапамагчы пачаткоўцам,гэта можа быць адной з прычын адсутнасці ў форуме?
    ДОБРЫ ДЗЕНЬ УСІМ.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di max75
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    Кампанія
    Паведамленні
    327
    я бачыў, што нават не я, а яшчэ магчымасць спампаваць....я не хачу, каб папрасіць прабачэння, але я быў вельмі заняты...такім чынам я не мог sequire форум....прама зараз, што я пазбавіўся імкнуся супрацоўнічаць....

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •