Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532

Праблема Audi A4 рухавіком ecu

Прывітанне ўсім у мяне есць пытанне: у мяне Audi A4 2,0 140cv 8(b7) edc16u31, што часта мае праблемы з уключэннем з-за памылкі ABS, выкліканага блок кіравання рухавіка; у audi кажуць, што замяніць эбу і цяпер я хацеў бы ведаць, калі мы павінны знайсці сілы для эбу з такім жа HW і SW Bosch нумар, або, калі ідзе добра, любы ecu scodifica за ўсе, для таго, каб прывесці ў рух машыну? у BDM, я магу пісаць flash scodificare на ecu выкарыстоўваецца?
    дзякуй за парады.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    што памылак у вас? паспрабуйце, з фенам для валасоў з кузава і хладагент спрэй(пошук няспраўнасцяў)глядзіце, калі дэфект падкрэслівае нагрэву або ахладжэння эбу, у непасрэднай блізкасці ад flasch, калі будзе пацверджана, замяніць flash.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    мне P0522 і P0722....што гэта экю, я ведаю і ўпэўнены...нават у audi зрабілі з доказаў....толькі што я хацеў высветліць, што эбу знайсці....у мяне няма магчымасці замяніць ўспышкі мне будзе больш зручна мяняць ecu, што я магу знайсці без праблем...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    пошук па ****** з нумарам bosch 0281..... і г. д.!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    прабач, я цябе не разумею

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Ты сказаў, што гэта edc16u31, так што табе прыйдзецца знайсці эбу, які я, па меншай меры, той жа bosch HW, г. зн. лік, якое пачынаецца з 02810...... затым вы можаце перанесці з сабой файл з тым жа sw, то ёсць і пачуцці.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    ах вось нумар бош затым HW роўна гэта тое, ад чаго не можа незалежна.....таму, калі я павінен знайсці той жа нумар bosch, але, напрыклад, замест знайсці нумар 03G906016KN я знайду 03G906016gn усё ў парадку?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    прабачце, хлопцы, але магчыма, што не будзе сумяшчальнасці паміж рознымі ecu? я, напрыклад, стараюся bosch 0281013293 магчыма, што вы не можаце выкарыстоўваць bosch 028103292? не існуе табліцы сумяшчальнасці?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    13
    Быццам вы і, можа быць, няма...
    Для таго, каб быць бяспечным, лепш мець нумары HW роўныя.

А P0522 і P0722 няма і не робяць, пачынаючы аўтамабіль. Можа, каб паказваць на праблемы з ECU, але пасля ўсё праверыў.

Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    прабачце, хлопцы, але магчыма, што не будзе сумяшчальнасці паміж рознымі ecu? я, напрыклад, стараюся bosch 0281013293 магчыма, што вы не можаце выкарыстоўваць bosch 028103292? не існуе табліцы сумяшчальнасці?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    У любым выпадку ўсе яны, і двух EDC 16U31, так што вы можаце зрабіць пераўтварэнне.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •