Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі 31-40 41

Абмеркаванне: прызнаць эбу bosch

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Я новы карыстальнік, і я не магу загрузіць фота,пасля ne шукаю ў інтэрнэце, і я пастаўлю спасылку, ок? Але да 80-х паведамленняў, я не магу нічога ўбачыць?

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Глядзець я не магу размяшчаць фота ў мой edc 15,але вось спасылка на роўных знойдзена на ******
    Спадзяюся, хто-небудзь, растлумачце мне, як прачытаць яе ў boot mode або ва ўсякім выпадку да школы... (я на кані, v54) дзякуй усім

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Няма, што, скажыце мне, калі я магу чытаць яго далей ці не да школы, так як я толькі гэтай і іншы, каб зрабіць практыку?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    пачынае адкрыць.. скрынка ecu не кажа нам нічога.. паглядзіце на кампаненты, якія ў вас есць і давайце паглядзім, як можна працаваць! чытанне можна зрабіць, безумоўна. Потым убачыў, што вы не можаце загрузіць файл, праверце, калі ласка, вобразы boot mode пеўня павінны быць у edc15

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Andrea1 л я прыему і эбу і як я сказаў раней, я знайшоў кантакты з некалькіх adc16 ад каляровасці і, калі я правільна памятаю, кантакты ў гэтай edc15 толькі 8.каб, калі гэта тычыцца певень у bdm edc15 я не знайшоў нічога,тым больш я не знайшоў надпісы аб тым жа ў раздзеле boot mode-дэль гала. Тады, паўтараю, яны на самых ранніх відаў зброі, і я не хацеў бы, але не знайсці іх...калі, можа быць, хто-то можа праверыць-буду вельмі стане.можа быць, не называе edc 15, але паказана на пеўня? Заўтра з КАМПУТАРА паставіў фота эбу ўнутры.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі не чытаць паведамленні, гэта бескарысна, па-ранейшаму, як я пісаў у паведамленне 22 edc15 не мае порт BDM, не мае смол зносін, забыліся пра BDM на гэтай ecu, зрабіць працу чыста, dissalda у e2prom на баку ніжэй (гэта займае 3 секунды), а потым вы можаце чытаць пісаць і выкарыстоўваць, як вы хочаце.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di project
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    198
    ugoboss, каб рабіць тое, што вы кажаце, што патрэбен программатор тыпу willem правільна?
    але калі устаноўленая на аўтамабілі edc15 вы можаце чытаць і пісаць без праблем, правільна?

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Ugoboss я заўседы чытаў усе паведамленні, і дзякую вас і ўсіх іншых, якія спрабуюць дапамагчы мне,і толькі, што, чытаючы паведамленне Andrea1 я думаў ці, можа быць, я спадзяваўся, што вы якім-небудзь чынам прачытаць яго без неабходнасці отпаяйте Eprom. Дадам, што яшчэ не маеце чыгуначнага звараныя і, такім чынам, як я разумею, досыць складана, як аперацыя.я яшчэ раз дзякую вас і, як толькі я магу купіць, стану, як вы прапанавалі.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў project Visualizza Messaggio
    ugoboss, каб рабіць тое, што вы кажаце, што патрэбен программатор тыпу willem правільна?
    але калі устаноўленая на аўтамабілі edc15 вы можаце чытаць і пісаць без праблем, правільна?
    няма трэба не праграміст, вазьмі і затым вы можаце прачытаць яго і запісаць яе ў школе, таму што гэта e2prom, якая блакуе на лічыльнік , калі ен у машыне ж у вас няма праблем, таму што распазнаецца код, праграміст трэба, калі вы хочаце перапраграмаваць e2prom, каб зрабіць яе цнатлівай, але калі вы хочаце, каб зрабіць на flash.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Ugoboss я заўседы чытаў усе паведамленні, і дзякую вас і ўсіх іншых, якія спрабуюць дапамагчы мне,і толькі, што, чытаючы паведамленне Andrea1 я думаў ці, можа быць, я спадзяваўся, што вы якім-небудзь чынам прачытаць яго без неабходнасці отпаяйте Eprom. Дадам, што яшчэ не маеце чыгуначнага звараныя і, такім чынам, як я разумею, досыць складана, як аперацыя.я яшчэ раз дзякую вас і, як толькі я магу купіць, стану, як вы прапанавалі.
    многія кажуць, што, паклаўшы яго ў boot вы можаце яго чытаць, я ніколі там не атрымалася, і, шчыра кажучы, я спачатку отпаяйте, у любым выпадку, калі вы хочаце, я даю вам пін-коды на грэбень, каб паспрабаваць, пін 1-маса, кантакт 4 і 58 харчавання, pin 48 Kline, затым пакладзеце масу на пін № 24 на флэш-прадукты харчавання эбу чакайце 2 секунды і потым здымі масу на flash, у гэтай кропцы павінны быць у бу-mode, і вы павінны чытаць яе, я паўтараю вам, я ніколі там не ўдалося.

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •