Старонка 80 з 106 PrimaПерад ... 3070787980818290 ... АпошняеUltima
Вынікі з 791 па 800 з 1107

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    тое cp1 вытрымлівае да 1550 бар больш пачынае выказваючы і бескарысна ісці... на 70 л. я ведаю людзей, які працуе менавіта ў 1550 rail "рэальныя і фактычныя"... прамовы cp1h на 70\75 можна зрабіць, але гэта не зусім прагулка (трэба змяніць термостатический клапан і шланг, у адваротным выпадку не датычыцца... акрамя таго, што неабходна стварыць разьбовае адтуліну на вечку клапанаў, так як адрозніваецца)... або часовае рашэнне правесці праверку на cp1 і яе варта ўлічваць запас патрэбы з плунжеров паходжанні daily... ва ўсякім выпадку, я таксама на 75 да гэтага часу не магу пераадолець 1480 бар... проста я выключэнні машыны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    тое cp1 вытрымлівае да 1550 бар больш пачынае выказваючы і бескарысна ісці... на 70 л. я ведаю людзей, які працуе менавіта ў 1550 rail "рэальныя і фактычныя"... прамовы cp1h на 70\75 можна зрабіць, але гэта не зусім прагулка (трэба змяніць термостатический клапан і шланг, у адваротным выпадку не датычыцца... акрамя таго, што неабходна стварыць разьбовае адтуліну на вечку клапанаў, так як адрозніваецца)... або часовае рашэнне правесці праверку на cp1 і яе варта ўлічваць запас патрэбы з плунжеров паходжанні daily... ва ўсякім выпадку, я таксама на 75 да гэтага часу не магу пераадолець 1480 бар... проста я выключэнні машыны
    1550 Бар CP1-Крычы? калі вы ў працягу 200Km вам прыйшоў, каб знайсці я бачу сваімі вачыма, прапаную табе сняданак абед вячэру...
    з плунжеров веру, але ў розны час, ie врі
    У мяне былі сур'езныя праблемы з аўтамабілем, з инжекторами ад 20 мг х 4 у дадатак да помпавыя прыйшлося паставіць ротар ад 85мм і корпус MBenz для stabilizzarmi +- 16000 бар
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    вядома, cp1 врі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    на 75 6f3 вы можаце пайсці іншых 1480, вам трэба таксама змяніць помпы нізкага ціску і іншыя рэчы на карце........безумоўна, дзе вы апісалі спецыялісты для гэтай мадэлі аўтамабіля і ecu...........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    ахаха, перачытайце, калі не я, што вакол 1550, але сябры калі вы хочаце, я магу зрабіць, што б праз pm, нават імены аднак, калі вы шукаеце на mjet club вы знойдзеце ўсе аб тым, што я сказаў вам больш аб

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    ну праблема як раз іншыя рэчы ў карту xD

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Тады дайце мне трохі савет. Цяпер на сотавы, як толькі я магу я адпраўлю карту. Цяпер, што які завяршыўся сезон магу адкараскацца некалькі хвілін часу я магу правесці выпрабаванні. Сення я паведаміў ВРІ усе, што я павялічыў, каб паспрабаваць падняцца з бар rail, але сюрпрыз перарывісты індыкатар ў момант найбольш пара не пайшла.як вы думаеце, што карту я in bad dad некарэктна або якой абмежавальнік мне не хапае, каб прыбраць гэты недахоп? Памятаеце, што гэта першыя гонкі 70 конскіх сіл 2003 года. І што, акрамя гэтага машына ідзе вельмі добра. Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Колькі бар rail вас міргае індыкатар? Код памылкі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    а дэні, нам было б зручна ведаць, колькі бар у вас павялічваецца і іх памылкі... лог-было б ідэальна, каб зразумець (звычайна я раблю гэта так)
    у дадатак да карце ціску ў rail вы таксама павялічылася адпаведны абмежавальнік?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Гэта менавіта тое месца. Я быў упэўнены, што ен вінаваты ў карту rail павялічана з адпаведных абмежавальнікаў і біт (па крайняй меры тыя, што я ведаю) злачынец светлавых імпульсаў, а таксама вярнуць усе змены, якія тычацца цэны rail ў зыходныя значэння міргае, тое ж самае. Цяпер я ўключаю КАМПУТАР, і я адпраўлю карту. Дзякуй!

Старонка 80 з 106 PrimaПерад ... 3070787980818290 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •