Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 33

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    карту. я не магу гэта праверыць,але, нягледзячы scopiazzare тут і карты,на іншы "розныя",не больш, і гэта ўжо вам патлумачылі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    Апошнюю карту я зменены я,я ўзяў кій, але не капіюецца.калі б я мог кантраляваць карту. табе б не заўважыў.калі можна, не адказвайце так, каб зрабіць што-то,не даць ніякай савет або страляць фраз.Давайце быць канструктыўнымі.дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я не бачу чаму вы павінны гнеў так з frenk85, не можа праверыць, ці файлы, вы сказалі тое, што ен здагадаўся, ад мой адказ, хутчэй за ўсе, у любым выпадку ваша змена, а не так добра, у вас зменены толькі абмежавальнік і педаль і дрэнна, не проста, каб адчуць адрозненні, няма сэнсу глядзець іншыя файлы, і зрабіць аналагічныя змены, не ведаючы, што вы робіце".

p.s. не ведаю, калі гэта адказ канструктыўнай, але я не ведаю, што яшчэ табе сказаць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    я не бачу чаму вы павінны гнеў так з frenk85, не можа праверыць, ці файлы, вы сказалі тое, што ен здагадаўся, ад мой адказ, хутчэй за ўсе, у любым выпадку ваша змена, а не так добра, у вас зменены толькі абмежавальнік і педаль і дрэнна, не проста, каб адчуць адрозненні, няма сэнсу глядзець іншыя файлы, і зрабіць аналагічныя змены, не ведаючы, што вы робіце".

p.s. не ведаю, калі гэта адказ канструктыўнай, але я не ведаю, што яшчэ табе сказаць.
    Добры дзень,прабачце за тон, не затрымлівала, я спадзяваўся ўбачыць парады...змены, на самай справе я зрабіў, узяўшы інфармацыю з інтэрнэту. Я scopuazzato толькі першы, які я паставіў у пачатку вось, іншыя, як я ўжо казаў, - я зменены, дзякуючы інфармацыі, узяў на ******.а ўсе вушы пра тое, што змяніць і чаму

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    парады...............не здаецца, што вам не былі дадзены.....канструктыўныя, так і мы!! ты?!? калі вы хочаце карту-ніякіх праблем табе, я раблю так, вы па-ранейшаму будзеце scopiazzare калі вы хочаце даведацца, СУПАСТАВІЦЬ,зразумець, з крокам,улавіць абмежавальнікі etc-іншае
    я табе даў падказку,часткі ад першай карце, што гэта egr, пракруціць ўніз для прагляду іншых

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    то сістэмы рэцыркуляцыі ог я ўжо зменены, і, акрамя таго, я змяніў на педаль, абмежавальнік крутоўнага моманту.
    Для costrutivo я маю на ўвазе, што гэта бескарысна, скажыце мне "вы змянілі, толькі абмежавальнік і педаль і дрэнна" скажы мне, дзе няправільна і чаму. Так вы не даведаецеся нічога..
    Ен уяўляў сабе, як я, што б не карта зроблена добра,але, па крайняй меры, ведаць, як, чаму....
    А калі яшчэ ніхто не зрабіў прапановы ,для тых, хто не ведае, што такое прапанова яму я памятаю, гэта савет, калі мне кажуць, гэта няправільна, па гэтай прычыне,я б зрабіў так.....гэта савет. А калі есць праблемы, не думаю, што гэта дух форуму; калі вы не маеце інфармацыі costrutive і карысна даведацца ,сябры, як раней, і я магу нават зачыніць вось (спадзяюся, гэта магчыма!)
    Дзякуй за ўвагу!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    змена педалі і ldc не прыносіць магутнасць,коратка рухавіка развіваць магутнасць трэба заграбаць, чым больш паветра і паліва, можаце,таму я вам параіў пачаць з іх.змяненне нрс кожны з іх мае свае метады,можна линеаризовать крывую, паставіўшы аднаго значэння ў табліцах (напрыклад, 500) ад 1000 да 5200, або адкрыўшы 2d-змяніць працэнт,усталяваны ў працэнтах,націсніце на карту, dim.патрэбнае,дадаць і захаваць.для педалі замест гэтага неабходна змяніць крывыя.часткі трэцяй крывой і пачынаецца яе паступовага павелічэння, як вы ідзяце наперад.калі вы жадаеце што-то больш, на высокіх абарачэннях трэба "аднавіць" апошні выгіб давайце не спыняецца да 4500

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    20
    прывітанне frenk85,дзякуй за час, dedicatomi і тлумачэнне...
    тады нрс магу змяніць яго толькі ў табліцы,калі я адкрываю спачатку ў табліцы, а затым у 2d,я не ведаю, калі на самай справе і ў гэтай карце.я лічу, пачынаецца там, дзе есць першы паварот, але я не ведаю, дзе яна сканчаецца.
    на восях, што я? абаротаў рухавіка і нагрузкі?
    сапраўды compicato.Вы можа рабіць добрую працу нават у рэжыме табліцы? калі ўжо я захачу вярнуцца ў 2d, як я разумею, што ен крывой, што я шукаю?
    Я спрабаваў потым шукаць у 2d педаль.....калі я стаўлю непасрэдна ў 2d, як я разумею, трэцяя крывая?? калі scorro на graffico,першая частка прамой лініі да адрас, дзе пачынаецца крывая....але карта толькі гэтай крывой?
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    вы памыляецеся прагляду, яго трэба глядзець і 16 біт, і вы 2d, роўным 8 біт, педаль пачынаецца ад 0794E2 і заканчваецца 079540.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    пасля таго, як наладзіў дысплей,нрс з'яўляецца:07886c-078890 педаль сказаў, ugoboss вы прымацаваныя.
    цяпер адкрыйце 2d - "фаза ўпырску"(egr), што ўжо змянілася, і правядзіце,у вас есць карта, датчык выдатку паветра, што пакінем так, як есць, і прыходзіць ін'екцыі parzializzato (map1) (boostxrpm) да all адрас 072512 да 072526 і трасіроўкі лініі(ўяўнай) dim 11 усталяваны працэнт, напрыклад 10% і крокам.гэта вы робіце для ўсіх наступных крывых,пацвердзіце змены, затым вяртаецца ў таблічнай націсніце файл,захаваць карту крокам.затым адкрыць іншую карту (map2)націсніце ўсе файлы,загружае карту.націсніце крокам, які вы захавалі раней і пацвердзіце.з гэтым вы змянілі, розныя карты часу ўпырску (не блытаць з колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца.

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •