калі вы размесціце код bosch 0281...і г. д і ідзіце вы ****** вы вельмі палягчае пошук!!!
калі вы размесціце код bosch 0281...і г. д і ідзіце вы ****** вы вельмі палягчае пошук!!!
Што такое заяц? Трус Abarth
ах, добра!! аднак спосаб іх распазнаць, так на выгляд скажам, што не існуе!
візуальна кажучы, цяжка распазнаць, у edc15 edc16 есць істотныя адрозненні эстэтычных, але есць таксама edc15 дакладна так жа, як і edc16, у той час як сярод edc16 і edc17 практычна роўныя, хоць некаторыя кажуць, што edc17 больш за малых памераў, але адзіны спосаб праверыць, з дапамогай нумару hw і sw.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
у edc15 і зроблены каркас з бляхі, сказаў maccaronicamente..а 16 і зробленыя з алюмінія, як mjet!!!
А затым, каб даведацца яе, калі я чытаю і раблю пошук дадзеных з дапамогай galletto рызыкі і спаліце? Магчыма, што не есць хуткі і бяспечны спосаб, каб адрозніць іх?
з інтэрнэт-пошук кода, вы павінны знайсці яго, праўда?
вы робіце трохі блытаніны, я напісаў, што гэтай канкрэтнай edc15, калі чытаць па bdm можна спаліць, усе астатнія, калі перайсці на чытанне ў паслядоўны з пратаколам, няправільна, не сгорите, так што не табе закон, адзіны бяспечны спосаб застаецца чытаць ліку і праверыць у базе дадзеных bosch, і тады вялікі вопыт, што трэба, і заўседы дапамагае.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
ugo гэтым і moska белы!!!
Я зразумеў...так што я цяпер падымаецца новы пытанне,Я атрымаў новы блок кіравання, які мантуецца на 156 1.9 jtd 105 коней, а затым першую серыю і, адпаведна, edc15 правільна? Я адкрыта, таму што я хацеў выкарыстоўваць яго як пагрузчык, можа быць, scodificandola, каб яго можна было паспрабаваць на аўтамабіль, некалькі сяброў, і я заўважыў, што не мае кантактаў bdm як, напрыклад, croma, аб якіх я казаў раней, але калі я правільна памятаю, толькі 8 кантактаў,а затым, не маючы пад рукой не маю ўпэўненасці, але мне было цікава, калі для bdm, я павінен злучыцца і ў гэтым выпадку якая схема падлучэння.загадзя дзякую ўсіх