Старонка 79 з 111 PrimaПерад ... 2969777879808189 ... АпошняеUltima
Вынікі з 781 па 790 з 1107
    Заўседы 38mm3.. Спрабаваў, але не ўводзіць... Што не так, джэк?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Паведамленні
    150
    абмежавальнік iq, каб разблакаваць, каб ісці далей 45mg гэта: на файл 70cv кропкі:Num SW: 1064P348 Dis FIAT: 55186608
    адрас:068118
    першапачаткова гэта 45mg
    з гэтым цяпер inietto 55.
    Я не ведаю, калі гэта адзіны ці есць і іншыя ўстаноўкі, каб атрымаць iq больш высокія.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Прабачце, але на Ход 70 коней, хто-то здолеў пераадолець 1450 бар rail, не мець скарачэнняў, магутнасці, перарывісты індыкатар няспраўнасць? Я ўжо спрабаваў усе фільтры і біты, 775, аб якім казалі, але памер машыны заўседы. Мне было б цікава, калі я чаго-то не хапае, або калі вы не можаце прама на гэтай ecu. Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Прабачце, але на Ход 70 коней, хто-то здолеў пераадолець 1450 бар rail, не мець скарачэнняў, магутнасці, перарывісты індыкатар няспраўнасць? Я ўжо спрабаваў усе фільтры і біты, 775, аб якім казалі, але памер машыны заўседы. Мне было б цікава, калі я чаго-то не хапае, або калі вы не можаце прама на гэтай ecu. Дзякуй
    У вас есць Веды, як працуе Common Rail? У канкрэтных CP1 у 70cv?
    Не можа быць, што гэта CP1 не можа туды дабрацца, а затым спытаеце таксама, і ідзе ў адмову?
    Вы хочаце адабраць у нас то капрызе?
    збірае Common Rail на 90cv (CP1H) ", хоць гэта яшчэ больш scifo.. яны больш ціск, але менш далекасць"..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    тое cp1 вытрымлівае да 1550 бар больш пачынае выказваючы і бескарысна ісці... на 70 л. я ведаю людзей, які працуе менавіта ў 1550 rail "рэальныя і фактычныя"... прамовы cp1h на 70\75 можна зрабіць, але гэта не зусім прагулка (трэба змяніць термостатический клапан і шланг, у адваротным выпадку не датычыцца... акрамя таго, што неабходна стварыць разьбовае адтуліну на вечку клапанаў, так як адрозніваецца)... або часовае рашэнне правесці праверку на cp1 і яе варта ўлічваць запас патрэбы з плунжеров паходжанні daily... ва ўсякім выпадку, я таксама на 75 да гэтага часу не магу пераадолець 1480 бар... проста я выключэнні машыны

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    тое cp1 вытрымлівае да 1550 бар больш пачынае выказваючы і бескарысна ісці... на 70 л. я ведаю людзей, які працуе менавіта ў 1550 rail "рэальныя і фактычныя"... прамовы cp1h на 70\75 можна зрабіць, але гэта не зусім прагулка (трэба змяніць термостатический клапан і шланг, у адваротным выпадку не датычыцца... акрамя таго, што неабходна стварыць разьбовае адтуліну на вечку клапанаў, так як адрозніваецца)... або часовае рашэнне правесці праверку на cp1 і яе варта ўлічваць запас патрэбы з плунжеров паходжанні daily... ва ўсякім выпадку, я таксама на 75 да гэтага часу не магу пераадолець 1480 бар... проста я выключэнні машыны
    1550 Бар CP1-Крычы? калі вы ў працягу 200Km вам прыйшоў, каб знайсці я бачу сваімі вачыма, прапаную табе сняданак абед вячэру...
    з плунжеров веру, але ў розны час, ie врі
    У мяне былі сур'езныя праблемы з аўтамабілем, з инжекторами ад 20 мг х 4 у дадатак да помпавыя прыйшлося паставіць ротар ад 85мм і корпус MBenz для stabilizzarmi +- 16000 бар
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    ахаха, перачытайце, калі не я, што вакол 1550, але сябры калі вы хочаце, я магу зрабіць, што б праз pm, нават імены аднак, калі вы шукаеце на mjet club вы знойдзеце ўсе аб тым, што я сказаў вам больш аб

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    вядома, cp1 врі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    на 75 6f3 вы можаце пайсці іншых 1480, вам трэба таксама змяніць помпы нізкага ціску і іншыя рэчы на карце........безумоўна, дзе вы апісалі спецыялісты для гэтай мадэлі аўтамабіля і ecu...........

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    ну праблема як раз іншыя рэчы ў карту xD

Старонка 79 з 111 PrimaПерад ... 2969777879808189 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні