Заўседы 38mm3.. Спрабаваў, але не ўводзіць... Што не так, джэк?
Заўседы 38mm3.. Спрабаваў, але не ўводзіць... Што не так, джэк?
абмежавальнік iq, каб разблакаваць, каб ісці далей 45mg гэта: на файл 70cv кропкі:Num SW: 1064P348 Dis FIAT: 55186608
адрас:068118
першапачаткова гэта 45mg
з гэтым цяпер inietto 55.
Я не ведаю, калі гэта адзіны ці есць і іншыя ўстаноўкі, каб атрымаць iq больш высокія.
Прабачце, але на Ход 70 коней, хто-то здолеў пераадолець 1450 бар rail, не мець скарачэнняў, магутнасці, перарывісты індыкатар няспраўнасць? Я ўжо спрабаваў усе фільтры і біты, 775, аб якім казалі, але памер машыны заўседы. Мне было б цікава, калі я чаго-то не хапае, або калі вы не можаце прама на гэтай ecu. Дзякуй
У вас есць Веды, як працуе Common Rail? У канкрэтных CP1 у 70cv?
Не можа быць, што гэта CP1 не можа туды дабрацца, а затым спытаеце таксама, і ідзе ў адмову?
Вы хочаце адабраць у нас то капрызе?
збірае Common Rail на 90cv (CP1H) ", хоць гэта яшчэ больш scifo.. яны больш ціск, але менш далекасць"..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
тое cp1 вытрымлівае да 1550 бар больш пачынае выказваючы і бескарысна ісці... на 70 л. я ведаю людзей, які працуе менавіта ў 1550 rail "рэальныя і фактычныя"... прамовы cp1h на 70\75 можна зрабіць, але гэта не зусім прагулка (трэба змяніць термостатический клапан і шланг, у адваротным выпадку не датычыцца... акрамя таго, што неабходна стварыць разьбовае адтуліну на вечку клапанаў, так як адрозніваецца)... або часовае рашэнне правесці праверку на cp1 і яе варта ўлічваць запас патрэбы з плунжеров паходжанні daily... ва ўсякім выпадку, я таксама на 75 да гэтага часу не магу пераадолець 1480 бар... проста я выключэнні машыны![]()
1550 Бар CP1-Крычы? калі вы ў працягу 200Km вам прыйшоў, каб знайсці я бачу сваімі вачыма, прапаную табе сняданак абед вячэру...
з плунжеров веру, але ў розны час, ie врі
У мяне былі сур'езныя праблемы з аўтамабілем, з инжекторами ад 20 мг х 4 у дадатак да помпавыя прыйшлося паставіць ротар ад 85мм і корпус MBenz для stabilizzarmi +- 16000 бар
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
ахаха, перачытайце, калі не я, што вакол 1550, але сябрыкалі вы хочаце, я магу зрабіць, што б праз pm, нават імены
аднак, калі вы шукаеце на mjet club вы знойдзеце ўсе аб тым, што я сказаў вам больш аб
вядома, cp1 врі
на 75 6f3 вы можаце пайсці іншых 1480, вам трэба таксама змяніць помпы нізкага ціску і іншыя рэчы на карце........безумоўна, дзе вы апісалі спецыялісты для гэтай мадэлі аўтамабіля і ecu...........
ну праблема як раз іншыя рэчы ў карту xD