Вынікі з 1 па 9 з 9

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276

ktag запісу e2prom edc16 c3, peugeot 206 1.4 hdi

Прывітанне ўсім....я зрабіў чытанне e2prom блока кіравання peugeot 206 edc16 c3 1.4 hdi для выканання scodifica.....пакуль усе ок.....апрацаваны, файл, раблю запісы....усе ок, запіс завершана паспяхова.....перачытваю зноў e2prom і роўная крычы....мне цікава, чаму не піша e2prom? на флэш, не ўсе ок....Дзякуй усім загадзя....
    PS ktah=клон

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Пьячэнцу
    Паведамленні
    181
    ты праверыў два файла(ori) і mod), перш чым пісаць? чаму? шмат разоў праграмнае забеспячэнне, вам кажуць, што аперацыя выканана паспяхова, але, у рэчаіснасці? не мяняюць нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    прывітанне alien дзякуй за супрацоўніцтва, аднак, рэдагавання файлаў і было зроблена....на самай справе я перапісаў некалькі разоў файл mod, але калі я чытаю, я атрымліваю з файла крычы, як быццам не было зроблена ніякіх зменаў.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    праблема вырашана з дапамогай galletto....пісанняў зроблена правільна....праблема ў маім ktag, што не выконвае напісання....

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Болга
    скоп'е
    Паведамленні
    1
    good files

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Et
    58
    Паведамленні
    221
    Citazione Першапачаткова Напісаў djole Visualizza Messaggio
    good files
    але калі ваш мозг ў стане зразумець, што са спамам, што вы робіце ў супольнасці sparirai з форуму на некалькі гадзін ??

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    2
    I had the same problem with a Mazda 3 1.6 d ecu also edc16c3
    If you will звяртаю ўвагу at the protocol's eeprom і eeprom on the ecu see you will it's different памер.
    Is One 95160 і kess is чакаючы 95640.
    So DO not use kess on writing EDC16c9 eeprom.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    2
    Прыемна Язэп купіў нядаўна kessv2 клон я спрабаваў чытаць citroen c3 1.4 hdi cn эбу siemens і кажа мне, што павінна быць прачытана праз can або клайн, але не ведаю куды падключыць кантакты вы можаце сказаць мне, дзе знайсці інструкцыю, загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Giuseppetecnocar Visualizza Messaggio
    Прыемна Язэп купіў нядаўна kessv2 клон я спрабаваў чытаць citroen c3 1.4 hdi cn эбу siemens і кажа мне, што павінна быць прачытана праз can або клайн, але не ведаю куды падключыць кантакты вы можаце сказаць мне, дзе знайсці інструкцыю, загадзя дзякуй
    У гэтым і загваздка, што знаходзіцца часта на розных аўтамабілях..

у мяне лёс крыху вопыту, і я дам табе просты савет,

у залежнасці ад узросту аўтамабіля, выбраць пратакол, г. зн. (K-line старыя) (Can апошніх) вы таксама можаце знайсці K-line Can разам у а / м VAG і гаворка і падобнае..

у любым выпадку, вы можаце прачытаць яго ў любым выпадку не "нічога не адбываецца" і робіць праверку файлаў, каб пераканацца..

вы таксама можаце заўважыць розніцу ў хуткасці чытання, што, безумоўна, будзе яшчэ адзін ключ, каб дадаць да вопыту
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •