Вынікі з 1 па 5 з 5

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485

chevrolet captiva 2.0 vcdi 150cv dpf off + карта

сення тэлефануе мне майстэрню ў маім горадзе, і я таму'.... мануэль ? прыехаў кліент з chevrolet captiva, які не ідзе.... рипы, паліць гарыць dell' няспраўнасці.... я іду all цэх, я бачу, вы гэты выдатны captiva з прымацаванымі на шкло жоўты знак, на ПРОДАЖ..... першае, што я падумаў,.... прымацаваныя.... як ? адчайна мы таксама вісеў знак прадаецца......
    я кажу гэта, каб смяяцца з механікам, і я таму не жартуе, калі прадае па-сапраўднаму, таму што спажывае шмат, не ходзіць і паліць, як цягнік.....
    але мне прыходзіць толькі думаць, што такі выгляд файл.....
    але ў ноч ідзі спаць спакойнай????
    l' крычы ? па адрасе: http://www.professionalchiptuning.ne...0&d=1355781517
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    прывітанне rego я бачыў, крычы, што ў вас апублікавана ў банку дадзеных (што і антара я маю на ўвазе), паколькі я, атрымаць я, і пі? або менш, чым файл ? як ваш (гэта значыць, пусты ў пачатку, з дадзеныя ў канец файла) я хацеў бы спытаць вас, калі гэта ты напісаў у бд заўседы з гала і калі ў вас узніклі якія-небудзь праблемы, дзякуй за адказ загадзя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    прывітанне вы ? ложак з гала ў бд

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    прывітанне вы ? ложак з гала ў бд
    "прывітанне", але тое, што я хацеў ведаць ? калі ў вас нават напісана з гала без праблем, улічваючы, што ў базе дадзеных іншы карыстальнік сказаў, што файл, які вы адправілі, у пачатку быў вакуум, і што вы маглі б заблакаваць эбу, то я таксама хацеў бы спытаць вас, калі вы выдалілі fap і калі будзе добра, чаму? з некалькіх даследаванняў, якія я зрабіў здаецца, што вядомыя праграмы клапоцяцца, што яны ўсе няўдачу ў 99%.
    вялікі дзякуй за адказ

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Болга
    скоп'е
    Паведамленні
    1
    good files

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы