Вынікі з 1 па 6 з 6

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985

кланаванне цела grande punto evo

акрамя таго, мне прыйшлося замяніць body на grande punto evo 1.3 mjtd 75cv 2011con ідэнтычны нумары fiat -delphy 00518699250 праз праход 93c86, але, перамяшчаючы памяць, выклікае шэраг пытанняў, пасля ўключэння ўсе індыкатары адсутнасць сувязі па can і немагчымасцю выканаць выраўноўванне перадаўшы яго e2p, то есць, гняздо пад знос магу прывесці ў рух з scodifica агульнай і сумесціце усе застаецца унікальным па сваім меркаванні я не магу дадаць ключ і пульт дыстанцыйнага кіравання арыгінальны аўтамабіль, так як у мяне няма гэтага цела знос.
    мой пытанне ,ці можна знайсці зону на сметнік, дзе захоўваюцца ключы і пульты дыстанцыйнага кіравання, і sposterla ў чытанні body ўзлому для таго, каб прымусіць працаваць пульт ду ў адтуліну, якое затым транспондер не мае значэння для мяне, так як аўтамабіль паварочвае з агульнай сумы.
    прыкладаю чытання з памяці і загадзя дзякую тых, хто дасць мне руку, калі мяне разбурае по**і чаму не працуе пульт дыстанцыйнага кіравання
    File Allegati Файл Ўкладання
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне у мяне была падобная праблема, але, каб не разгубіцца, таму што вы змянілі body? адна рэч, вы пераканаліся ў hex і ўспаміны у выніку мець столькі ж sw?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    Прывітанне у мяне была падобная праблема, але, каб не разгубіцца, таму што вы змянілі body? адна рэч, вы пераканаліся ў hex і ўспаміны у выніку мець столькі ж sw?
    змяніў боды для частых абвалаў ў сеткі can з моманту замены не адбылося самыя праблемы, здаецца, маюць розны soft
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    змяніў боды для частых абвалаў ў сеткі can з моманту замены не адбылося самыя праблемы, здаецца, маюць розны soft
    Але цела, ты ўзяў новы? калі, вы чыталі файл, дзева выпадкова? Можа быць, вядома, карысна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    ок, але машына прыходзіла ў рух з цела стары?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    Я параўнаў два файла, але, здаецца, занадта па-рознаму, я на 93lc66 ад пункту 03' я таксама знайшоў радкі, дзе на маю думку яны напісаныя коды ключ, я замяніў іх, але калі я ўстаўляю ў рамкі, не прымушае мяне нават не кантроль кода, г. зн. з дапамогай ўключэння і выключэння індыкатар замка і, такім чынам, не частка.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •