Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Абмеркаванне: Fgtech v54 руская версія

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75

Question Fgtech v54 руская версія

Добры вечар усім, рознічны, сродак у маім горадзе прадае, як кажа пеўнік на ўсей тэрыторыі гатэля і вярнуцца ад іх з якасцю кампанентаў праблема ў тым, што цана вышэй сярэдняга мне было б цікава ўсе купіць, але баюся, што сутыкаюся ў звычайнай думкі, якая працуе ў інтэрнэце, той жа дылер прадае іншы v54 ў самых нізкіх коштаў, але, як ен кажа, не ад гарантыі на прадукт, таму што гэта можа быць зроблена з прадуктамі дрэнна, нават калі на апісанне таго, сабраны ў еўропе...хто-небудзь з вас ніколі не сустракаў нешта падобнае і ў выпадку, калі ен купіў гэты праславуты galetto сабраны ў італіі, і дае мне пацверджанне, што гэта сапраўды якасны прадукт? Вам слова

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    калі я магу дапамагчы я певень, 54 кітаі і ў мяне была магчымасць параўнаць яго з еўрапейскім (адкрыўшы яго і параўноўваць ўнутры), і яны былі ідэнтычныя. з тым, што я раблю ўсе, і ен ніколі не дастаўляў мне праблем. справа ў тым, што больш, чым убачыць, адкуль прыходзіць, вы павінны бачыць, што як прадавец упэўнены

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    Прадавец у рэшце рэшт гэта бяспечна, таму што жыве ў некалькіх кіламетрах ад дома, і я чалавек, мае сумневы, калі прыняць тое, што ен прадае, каб еўрапейскі 120e або тое, што ен кажа, што збірае ен у 250e, і таму было цікава тут, каб убачыць, калі хто-то купіў ад яго, улічваючы, што ў інтэрнэт-краме (я не імя прадаўца, каб не рабіць рэкламы, але калі а купіў яго ведае, аб кім я кажу, таму што лічу, што вы адзіны, хто прадае гэты v54 руская)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Еўропы ў гэтыя лічбы не купляе... па-мойму вы праходзіце просты кітайскі, у першым выпадку, і тое ж самае з якой-то рэле змянілася ў другім выпадку.

Я ўзяў v54 еўропы прыкладна пару гадоў таму, і я правеў добра іншыя лічбы, хоць павінен вам сказаць, што ў мяне есць v48-кітайску, што ен зрабіў, паток чытання і пісання, і ніколі не падводзіла стрэл... але гэта ўсе аб Калон...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Добры дзень, зробленыя адправіць якасныя фота платы унутры, так давайце паглядзім, што гэта такое.........*****unque інструмент 0475 (v53 значна вышэй,

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    Ен таксама v53 = 100e, але я думаю, што гэта кітайскі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    103
    Citazione Першапачаткова Напісаў luchetto19 Visualizza Messaggio
    Ен таксама v53 = 100e, але я думаю, што гэта кітайскі
    Вазьмі 54 120 еўра. калі не працуе, то яму наплаўкі!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    75
    У любым выпадку цяпер тое, што мяне цікавіць, гэта зрабіць scodifiche праз flash, але ў будучыні я хацеў бы выпрабаваць нават некаторыя карты fap egr і г. д...так што я хацеў бы выдаткаваць грошы адзін раз

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    17
    Атрымаеце тое, што збірае ен, па меншай меры, для любой праблемы, табе ўсе ж вырашае...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я, як запал рухавікі, я хацеў бы бачыць фота ў hd друкаваных плат.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •