-
даведка Ціску turbo stok audi a3 2.0 tdi 140 BMM
прывітанне ўсім, хлопцы, я выкажу мае нібыта праблемы...
У мяне audi a3 2.0 tdi 140cv рухавік bmm з арыгінальнай карце, але з dpf выдалены ... рабіць дыягназ глыбокага заўважаю дзівацтвы ў ціску turbo..то калі, напрыклад, я стаўлю сябе на дарозе на чацвертай перадачы і выпад газ ад 1500 да 4000 абаротаў ціск турбо каля 2200 абаротаў дасягае 2370 мбар і да сюды ўсе ок, але потым ад 3000 да 3200 абаротаў прыкладна канферэнц-ад 2370 да канца ў 2470mbar, каб затым зноў выйсці на 2370 да 4000 абаротаў...пры параўнанні са значэннем мэты, павінна заўседы заставацца пастаянным, 2370, як карту ..цяпер я прашу ўсіх вас і нармальна, што да 3000 абаротаў у хвіліну, калі гэты пік так высока над мэтай?? хто-тое, што мае той жа рухавік, я магу сказаць, калі нават ваш паводзіць сябе так? я хацеў бы ўдакладніць, што турбіна новая, і таму ў мяне няма праблемы блакавання зменнай геаметрыі...усім загадзя дзякуй
-
ад 2370 да 2470 мы гаворым пра непрыкметных 0,1 бар ціску. Лічыцца, што вы выдалілі dpf, мы можам быць цалкам гэты варыянт можа залежаць болей, чым ад геаметрыі, ад значэнняў, лічаных з лічыльніка відаць, што разгрузка ачысціць значна больш свабоды.
-
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума