Старонка 77 з 111 PrimaПерад ... 2767757677787987 ... АпошняеUltima
Вынікі з 761 па 770 на 1107
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Так, значэнне для пераўтварэння ? 14.
    З? паведамляецца, што экран справядлівыя?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    226
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    Хлопцы, карту ўпырску parzializzato як называецца ecm ? карта 16x24, ? карты, што называецца ў рэальнасці? асноўнага ўпырску, як на фота:

Дадатак 5966

вось X паказвае ціск ( Ціск у чыгуначныя магістралі-канструктарскіх і фільтрацыі), вымяраецца ў Бар каэфіцыент пераўтварэння 2,000000
    вось y паказвае QI ( выклік у карту Qmain ) вымяраецца ў см3/вул каэфіцыент пераўтварэння 0,002930
    вось Z паказвае час, выяўленае ў зша ( мікрасекунды ) без пераўтварэнні

у arrey карты ? conversion method ( Ціску ў рампы-канструктарскіх і фільтруюць , Qmain ) /uS
    я добра ведаю, што ? пост даволі стары, але, гледзячы на яе, я заінтрыгаваў, што-то:
    калі iq максімальнай прыходзіць у 65mg, але ў карту rail arriaviamo ў 45 гэта значыць, што не c'? трэба падключыце яго да канца?
    вы карту толькі калі яны паднімаюцца падчас перапынку іншых карт для дасягнення 65mg?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў dariuccio Visualizza Messaggio
    я добра ведаю, што ? пост даволі стары, але, гледзячы на яе, я заінтрыгаваў, што-то:
    калі iq максімальнай прыходзіць у 65mg, але ў карту rail arriaviamo ў 45 гэта значыць, што не c'? трэба падключыце яго да канца?
    вы карту толькі калі яны паднімаюцца падчас перапынку іншых карт для дасягнення 65mg?
    Карта часу ўпырску, для мяне гэта не так кранула, калі вы не хочаце ісці далей 65mm3.. вядома, вы павінны ведаць, што ўсе абмежавальнікі?.

джэк, але ў 65mm3 наймацнейшым, даючы запыт на педалі, зніжэнне лямбда і лім IQtemp, што ecm называецца erronamente "lim пара" ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў fire Visualizza Messaggio
    джэк, але ў 65mm3 наймацнейшым, даючы запыт на педалі, зніжэнне лямбда і лім IQtemp, што ecm называецца erronamente "lim пара" ?
    Не, есць і іншыя абмежавальнікі, каб разблакаваць больш, што і кіроўца, і тыя, што вядомыя ўсе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    вельмі цікава... маленькі пытанне "на лета" на "лямбда" ... вы, наколькі зменшыліся? я раблю 3% на ўсе і 2 карты... вяртаючыся да iq, аднак, крануўшы rail, адпаведна, inietteremo больш за 65 правільна? нават калі ледзь-ледзь...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    вельмі цікава... маленькі пытанне "на лета" на "лямбда" ... вы, наколькі зменшыліся? я раблю 3% на ўсе і 2 карты... вяртаючыся да iq, аднак, крануўшы rail, адпаведна, inietteremo больш за 65 правільна? нават калі ледзь-ледзь...
    Лямбда павінна праводзіцца не ў %, але дае значэння Afr, які вы хочаце выкарыстоўваць, асабіста я перапісаць практычна ўсю карту лямбда ў спадзяюся неабходнасці. Ціск дызельнага паліва не мае нічога агульнага з сферы, павышэнне ціску, проста inietteremo такое ж колькасць часу, крыху менш.. Для карт нармальных ўсе роўна не трэба, знайсці ўсе абмежавальнікі, так 50-55mm3 ўжо ідуць больш чым добра, па мне.. Асабіста я толькі некаторыя з 65mm3 і турба-крычы, таму што ў мяне былі запыты, імкнення, і не мела значэння, паліць, такіх, як парай..

таму для 55mm3 толькі лямбда і lim пара, легкі і педалі могуць зрабіць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    216
    Citazione Першапачаткова Напісаў fire Visualizza Messaggio
    таму для 55mm3 толькі лямбда і lim пара, легкі і педалі могуць зрабіць?
    Вы без праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    117
    а х-65 і больш пачынаюцца праблемы... я растлумачу, я мог бы надаць больш 65mm3 ( гора народа, плюс разам з ic і пахіл замест прамовы лямбда-інтрыгуе мяне шмат, зрабіце ў таблічнай або 2d лямбда ?

Старонка 77 з 111 PrimaПерад ... 2767757677787987 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •