кожнай машыны свае характарыстыкі, якія варта выконваць,напрыклад, група vag фарсункі, помпа збірае алей 5w40 50501 без dpf з dpf мантуе 5w30 і г.д. і да т.п. тое, што гэта castrol ці не, але ен хоча, каб мы заўседы алей 5w40 50501
кожнай машыны свае характарыстыкі, якія варта выконваць,напрыклад, група vag фарсункі, помпа збірае алей 5w40 50501 без dpf з dpf мантуе 5w30 і г.д. і да т.п. тое, што гэта castrol ці не, але ен хоча, каб мы заўседы алей 5w40 50501
Я чуў, што нават корпуса elix алей 5w40 ? вельмі добрае алей, нават лепш, чым bardahl.
Як я бачу, з улікам таго, што масла я выпрабаваў даволі шмат некалькі тыпаў аўто, я магу сказаць, што добра ці дрэнна, усе яны, колькі добрых, проста выбраць тып алею падыходзіць да характарыстыках рухавіка і марка, па меншай меры, вядомы, акрамя, безумоўна, паходжання, бо існуе шмат кантрафактнай прадукцыі, selenia на ўсе, з якім мой кліент учора быў аб'яднаны экскурсійнае да 156. А не трэба выбіраць у залежнасці ад тыпу выкарыстання, што робіць кліент, у дадатак да ўмоў працы рухавіка, у якім яна ўстаноўлена.
Напрыклад, калі вы кладзеце алей 5/40 або 5/30 ў рухавіках Vw, фарсункі, помпа, першая серыя, тып 130cv, вы заўважыце, спажыванне перабольшаныя, і, запэўніваю вас, ідзе значна лепш, чым на 10w40 або нават 15w40. У fiat у benza малога водазмяшчэнні, апошніх версій, што ўключае ў сябе ? на 15w40 так як у расход і ўсе астатняе, асабліва калі аўто выкарыстоўваецца на кароткіх участках.
Акрамя таго, фіксаваная нізкіх градацый пу? быць sfatata проста наведаўшы l'******** і характарыстыкі, рэкамендаваныя вытворцам. Mercedes, напрыклад, у раенах, дзе не падае ніжэй за 15? для дызельных рухавікоў загадвае 15w40, і не ? l0unico.
я заўседы выкарыстоўваў red line, калі я rx8, выдатнае алей....я на 10w40, улічваючы, што ў рэгіене ў нас няма праблем ва ўмовах нізкіх тэмпературцяпер на 500 abarth, я выкарыстоўваю royal purple........
я магу сказаць, мая espeienza жыць... мой сябар на golf 3 серыі, з турбінай, плюс, ен заўседы выкарыстоўваецца алей barbhal xtc з fullerene.... ebb? я магу сказаць, што мы выцягнулі чэрвеня турбіна пасля за 200 000 км для " яшчэ адзін upgrade ebb? мы можам сказаць, што алей сапраўды робіць цуды.... турбіна xfetta, як калі б яна была змантаваная далей ўчора!!!
праблема ў румыніі ? што калі вы пакладзеце ў дабавак, тефлон падыходзіць табе кавалкі...таму што, як ты сказаў ? ужо дабаўка.. я пацвярджаю, што ? топ.
але праблема ? што або пакладзеце новы рухавік, або спачатку трэба зрабіць апрацоўку для выдалення шумавіння або лакі..
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
я чуў аб гэтай праблеме на тэмпературу..але не памятаю на колькі градусаў ен казаў, але было вельмі шмат.. мы кажам, што для вулічнага выкарыстання ? выдатны кампраміс. калі потым перайсці на бег і ў вас цяжкія змены ? лепш выкарыстоўваць масла, дэталі.
У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму