Старонка 5 з 40 PrimaПерад ... 3456715 ... АпошняеUltima
Вынікі 41-50 з 394
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    293
    кожнай машыны свае характарыстыкі, якія варта выконваць,напрыклад, група vag фарсункі, помпа збірае алей 5w40 50501 без dpf з dpf мантуе 5w30 і г.д. і да т.п. тое, што гэта castrol ці не, але ен хоча, каб мы заўседы алей 5w40 50501
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    Я чуў, што нават корпуса elix алей 5w40 ? вельмі добрае алей, нават лепш, чым bardahl.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Як я бачу, з улікам таго, што масла я выпрабаваў даволі шмат некалькі тыпаў аўто, я магу сказаць, што добра ці дрэнна, усе яны, колькі добрых, проста выбраць тып алею падыходзіць да характарыстыках рухавіка і марка, па меншай меры, вядомы, акрамя, безумоўна, паходжання, бо існуе шмат кантрафактнай прадукцыі, selenia на ўсе, з якім мой кліент учора быў аб'яднаны экскурсійнае да 156. А не трэба выбіраць у залежнасці ад тыпу выкарыстання, што робіць кліент, у дадатак да ўмоў працы рухавіка, у якім яна ўстаноўлена.
    Напрыклад, калі вы кладзеце алей 5/40 або 5/30 ў рухавіках Vw, фарсункі, помпа, першая серыя, тып 130cv, вы заўважыце, спажыванне перабольшаныя, і, запэўніваю вас, ідзе значна лепш, чым на 10w40 або нават 15w40. У fiat у benza малога водазмяшчэнні, апошніх версій, што ўключае ў сябе ? на 15w40 так як у расход і ўсе астатняе, асабліва калі аўто выкарыстоўваецца на кароткіх участках.

Акрамя таго, фіксаваная нізкіх градацый пу? быць sfatata проста наведаўшы l'******** і характарыстыкі, рэкамендаваныя вытворцам. Mercedes, напрыклад, у раенах, дзе не падае ніжэй за 15? для дызельных рухавікоў загадвае 15w40, і не ? l0unico.
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    трапани
    Паведамленні
    31
    я заўседы выкарыстоўваў red line, калі я rx8, выдатнае алей....я на 10w40, улічваючы, што ў рэгіене ў нас няма праблем ва ўмовах нізкіх тэмператур цяпер на 500 abarth, я выкарыстоўваю royal purple........
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    я магу сказаць, мая espeienza жыць... мой сябар на golf 3 серыі, з турбінай, плюс, ен заўседы выкарыстоўваецца алей barbhal xtc з fullerene.... ebb? я магу сказаць, што мы выцягнулі чэрвеня турбіна пасля за 200 000 км для " яшчэ адзін upgrade ebb? мы можам сказаць, што алей сапраўды робіць цуды.... турбіна xfetta, як калі б яна была змантаваная далей ўчора!!!
    IP

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    трапани
    Паведамленні
    31
    Citazione Першапачаткова Напісаў rego88 Visualizza Messaggio
    я магу сказаць, мая espeienza жыць... мой сябар на golf 3 серыі, з турбінай, плюс, ен заўседы выкарыстоўваецца алей barbhal xtc з fullerene.... ebb? я магу сказаць, што мы выцягнулі чэрвеня турбіна пасля за 200 000 км для " яшчэ адзін upgrade ebb? мы можам сказаць, што алей сапраўды робіць цуды.... турбіна xfetta, як калі б яна была змантаваная далей ўчора!!!
    gi?....? вядома, што лініі bardhal ? выдатна, я заўседы на rx8 выкарыстаў для змешвання бензіну.....100 мл на кожны поўны прама ў бак.
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    праблема ў румыніі ? што калі вы пакладзеце ў дабавак, тефлон падыходзіць табе кавалкі...таму што, як ты сказаў ? ужо дабаўка.. я пацвярджаю, што ? топ.
    але праблема ? што або пакладзеце новы рухавік, або спачатку трэба зрабіць апрацоўку для выдалення шумавіння або лакі..
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
    IP

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    па мне лепшае рашэнне ? купіць алей прызначаюць з дома маці і additivarlo з прадуктамі syntoflon.. дызель становіцца бензін, каб, як ен круціцца ****** і ціхі..акрамя таго, лячэнне гэта робіце кожныя 50 000 або 80 000 км. калі вы зойдзеце на сайт, есць розныя тлумачэнні аб працэдуры лячэння, чысткі, а затым абароны. (E. T., ПРАТЭКТАР)
    Вялікая памылка ? пакласці прадукты ў кераміцы..пашкоджанні рухавіка незваротна.
    адзін з syntoflon кінула рухавік сваей m3 на трасе, калі ен адкрыў было алей, што, здавалася, варэнне, на жаль, пры высокіх тэмпературах гэтая дабаўка ад вялікіх праблем, нашмат лепш, чым cloroparaffine
    IP

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    я чуў аб гэтай праблеме на тэмпературу..але не памятаю на колькі градусаў ен казаў, але было вельмі шмат.. мы кажам, што для вулічнага выкарыстання ? выдатны кампраміс. калі потым перайсці на бег і ў вас цяжкія змены ? лепш выкарыстоўваць масла, дэталі.
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму
    IP

garret
    Guest
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    я чуў аб гэтай праблеме на тэмпературу..але не памятаю на колькі градусаў ен казаў, але было вельмі шмат.. мы кажам, што для вулічнага выкарыстання ? выдатны кампраміс. калі потым перайсці на бег і ў вас цяжкія змены ? лепш выкарыстоўваць масла, дэталі.
    сапраўды,? я аддаю перавагу не рызыкаваць rx-10 ? вышэй у якасці дабаўкі і не падвяргаецца зменам пры высокіх тэмпературах
    IP

Старонка 5 з 40 PrimaПерад ... 3456715 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •