Вынікі з 1 па 8 з 8

Абмеркаванне: Метад Карціравання

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105

Метад Карціравання

Прывітанне, Хлопцы, я хацеў спытаць вас, які метад выкарыстоўваецца для супастаўлення машын, калі шаснаццатковае, таблічны або графічны?
    чакаю вашых адказаў і загадзя дзякую

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    Кажуць, што калі вы і пачаткоўцы пачынаецца ў таблічнай выкарыстоўваючы драйвер, нават калі многія рэчы не змяняюцца, таму што яны па-за драйвер...тыя, хто ведае сваю справу, карту непасрэдна ў 2d, загорнутыя нават не вылічаючы уласны драйвер...хто "вачэй" карты распазнае 2d напрамую

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    Citazione Першапачаткова Напісаў skizzo93 Visualizza Messaggio
    Кажуць, што калі вы і пачаткоўцы пачынаецца ў таблічнай выкарыстоўваючы драйвер, нават калі многія рэчы не змяняюцца, таму што яны па-за драйвер...тыя, хто ведае сваю справу, карту непасрэдна ў 2d, загорнутыя нават не вылічаючы уласны драйвер...хто "вачэй" карты распазнае 2d напрамую
    і тыя, якія супастаўляюць з winols толькі і выключна ад hex? выкарыстоўваюць 3d толькі пасля супастаўлення за ўсе шаснаццатковае значэнне, і, калі яны павінны выправіць што-то да гэтага часу выкарыстоўваюць hex, каб ўнесці іншыя змены,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    асабіста я выкарыстоўваю 2d і таблічны. Некаторыя mod ўсе я выконваю ў таблічнай, а затым у выпадку ritoccarle ў 2d.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    142
    я mappo ў tabbellare і 2d, у шаснаццатковым працы, калі я павінен рабіць scodifiche выдаленне dtc некалькі fap eccc....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Я таксама, як правіла, роды ў таблічнай калі я кіроўца, то rifinisco усе ў 2d, нават таму што з-за драйвера, працуюць толькі ў 2d.... winols яго выкарыстання для вывучэння damos, а затым вярнуцца на тытан

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    выкарыстанне тытана толькі шукаць карты і параўнаць файлы, я лічу, больш надзенныя, такія як адлюстраванне
    каб змяніць толькі winols ў таблічнай і затым 2d-і 3d-для кантролю, каб праверыць, ці не пакінулі адтуліны, прыступкі і інш

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    485
    я заўседы выкарыстоўваю 2d, і я думаю, усе mappatori выкарыстоўваюць 2d.... затым ен наўрад ці выкарыстоўваю драйвер..... на winols і map3d гэта адно і тое ж, вы карту ў 2d

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •