Вынікі з 1 па 7 з 7

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Паведамленні
    9

rev limiter на боршч edc 15 fiat punto jtd 80cv, дапамажыце зразумець

прывітанне ўсім карыстачам гэтага дзіўнага форуму, я ўжо падала на раздзел прэзентацыі, а для сяброў peppe , я проста хацеў зразумець, як дзейнічаць, каб атрымаць эфект rev limiter ці поп-корн, як вы хочаце назваць , ці бачыў відэа ў інтэрнэце, тут, тут, калі задавите счапленне застаецца да 3500 абаротаў, і як раз перашкаджайце муфта адключае мне год сказаў, што гэта абмежавальнікі з драйвераў, магчыма,, безумоўна, большасць з вас ужо змяніў некалькі разоў , я не або ніколі не спрабаваў зрабіць што-то падобнае, але, улічваючы, што бралі пункце 1.9 jtd ў выкарыстанні, як свінкі, я хачу паспрабаваць іх , замест майго файла крычы, каб зразумець мадэлі, што я кажу адно bosch edc15 з надзеяй, што хто-небудзь з вас дапамагчы мне знайсці і рэдагаваць гэтыя абмежавальнікі , вялікі дзякуй за latenzione з павагай peppe
    File Allegati Файл Ўкладання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Паведамленні
    9
    Ніхто ніколі не рабіў ??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    168
    на практыцы пераход на: breakpoint абмежавальніка крутоўнага моманту і, напрыклад, перайсці ў 5000 і змянілі ў 4501, то перайдзіце на абмежавальнік крутоўнага моманту перайсці на 5000 абарачэннях, і ўсталюеце значэнне 0

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Паведамленні
    9
    Прывітанне jack91 вы можаце прывесці мне прыклад на маім файл крычы, што апублікавана ???? Так разумею, лепш ??? Між тым, вялікае дзякуй за адказ вы адзіны, дай мне руку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    168
    вось файлы ўжо працуе ORI2.zip

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Паведамленні
    9
    Дзякуй, заўтра спрабую і кажу табе дзякуй ад усяго сэрца