rev limiter на боршч edc 15 fiat punto jtd 80cv, дапамажыце зразумець
прывітанне ўсім карыстачам гэтага дзіўнага форуму, я ўжо падала на раздзел прэзентацыі, а для сяброў peppe , я проста хацеў зразумець, як дзейнічаць, каб атрымаць эфект rev limiter ці поп-корн, як вы хочаце назваць , ці бачыў відэа ў інтэрнэце, тут, тут, калі задавите счапленне застаецца да 3500 абаротаў, і як раз перашкаджайце муфта адключае мне год сказаў, што гэта абмежавальнікі з драйвераў, магчыма,, безумоўна, большасць з вас ужо змяніў некалькі разоў , я не або ніколі не спрабаваў зрабіць што-то падобнае, але, улічваючы, што бралі пункце 1.9 jtd ў выкарыстанні, як свінкі, я хачу паспрабаваць іх , замест майго файла крычы, каб зразумець мадэлі, што я кажу адно bosch edc15 з надзеяй, што хто-небудзь з вас дапамагчы мне знайсці і рэдагаваць гэтыя абмежавальнікі , вялікі дзякуй за latenzione з павагай peppe
на практыцы пераход на: breakpoint абмежавальніка крутоўнага моманту і, напрыклад, перайсці ў 5000 і змянілі ў 4501, то перайдзіце на абмежавальнік крутоўнага моманту перайсці на 5000 абарачэннях, і ўсталюеце значэнне 0
Прывітанне jack91 вы можаце прывесці мне прыклад на маім файл крычы, што апублікавана ???? Так разумею, лепш ??? Між тым, вялікае дзякуй за адказ вы адзіны, дай мне руку