Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232

Сумневы кантрольнай сумы

Добрай раніцы ўсім на форуме, я хачу задаць пытанне...

Нарэшце, у мяне есць файл ori майго Grande Punto 1.3 multijet 90cv так што вы можаце пачаць вучыцца добра, нават гэтыя ненавісны Marelli...
    (гэта першае, што я еду пісаць)
    Тым часам я пачаў з закрыццем egr, і таму, што " пачынае мне непрыемнасці, але я зразумеў, што Тытан не пералічвае кантрольную суму.
    На самай справе, выбар файла крычы мне толькі вылучае тое, што для чытання BDM (28) і тое, што KESS (82)...

Мае сумненні...:
    - трэба нейкім чынам зрабіць гэта вылічыць Тытан да запісу праз OBD?
    або...
    - я спрабую набраць яго ў любым выпадку праз OBD (у мяне KessV2 клон), таму што так жа, як і інтэрфейс ricalcolera' кантрольная сума?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    па мне, перайсці праз obd, толькі калі ў вас есць усе, поўнае рэзервовае капіраванне вашага эбу. калі kess вы пакідаеце знаходзіцца на стадыі напісання, вам добры пытанне вырашыць. калі ў вас ужо есць усе рэзервовыя копіі, то напішыце, і калі яна блакуе аднавіць усе пішу поўны файл з bdm

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    Citazione Першапачаткова Напісаў Marcuc Visualizza Messaggio
    па мне, перайсці праз obd, толькі калі ў вас есць усе, поўнае рэзервовае капіраванне вашага эбу. калі kess вы пакідаеце знаходзіцца на стадыі напісання, вам добры пытанне вырашыць. калі ў вас ужо есць усе рэзервовыя копіі, то напішыце, і калі яна блакуе аднавіць усе пішу поўны файл з bdm
    для cheksum у kess павінны высветліць, перш чым пісаць без праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Я BDM поўны... як да гэтага часу мой Kess, я не калі не падводзілі давяраць гэта добра, але не давяраць і лепш...
    Для кантрольнай сумы, я ведаю, што робіць гэта аўтаматычна перад запісам, але я хацеў пачуць вопыт форуму...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    57
    Калі напісаць праз obd у адпаведнасці праграміст выкарыстаў той, які аўтаматычна выпраўляе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    тады зайдзіце ў бд, і калі яна ідзе дрэнна, паўтарыце ўсе ў bdm

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Тое... што падкажыце па сітуацыі...

Нагадаем, што, мая праблема ў тым, што на Тытан я драйвер гэты ECU, але не яго сям'я кантрольная сума на самай справе не робіць разлік нават не на файл, крычы... я думаў, што kess той выправіцца аўтаматычна падчас запісу, але замест нічога...

Сення раніцай я спрабаваў пісаць у CAN і пайшла ў добры канец, але машына не аддаваў у мота... пасля перапісаў ori замест гэтага ўсе ок... я заключаю, што праблема менавіта кантрольная сума і таму, што kess не папрасіў аўтазамены!

Як вы думаеце, як я магу вырашыць гэтую буйную каросты?
    Як вылічыць кантрольную суму, я чытаў, што некаторыя выпраўляюцца з winols...

Я спадзяюся ў вашай дапамогі, таму што нават калі я не магу напісаць яго, як я магу не цікавіцца ею!!!

Я пачынаю ненавідзець тых, у Marelli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    ...я прыйшоў таксама сумняваюся, што праблема была ў тым, што файл, над якім я працаваў, было тое даходы, атрыманыя ад чытання BDM... але калі б гэта было так і не будзе працаваць, не крычы...

Uhffa... як я calcolarmi гэта кантрольная сума... я павінен знайсці якім-то чынам сям'я для Titanium....?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Калі хочаце выкарыстоўваць інструменты, такія як Checksum Calculator, гэта магчыма? Працуюць для маіх мэтаў...?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Ніякай савет...?

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы