Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 44

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    111

opel meriva 1.3 mjt 75cv праблема з fap

добрай раніцы ўсім форуме.*****і ад назвы, я хацеў бы адкрыць гэтую тэму, я думаю, карысна для менш вопытных, як я, па адносінах opel meriva 1.3 mjt 75cv..
    у гэтыя дні уладальнікам легкавога аўтамабіля ў пытанне, я паведаміў, што прадукцыйнасць былі значна скараціўся, як калі б пад напругай. сёння раніцай практычна аўтамабіль не атрымалася? каб паскорыць, або, лепш, натоўпам і з акселератарам лістапада тахометр не больш за 3000.. ад dignasi выніку памылкі па fap..цяпер я прашу вас pi? спецыялісты..пу? быць, што фап гэта настолькі забітыя, што абмяжоўвае прадукцыйнасць рухавіка, так? рэзкае і, што, у сваю чаргу, засмечаная сістэма ўсмоктвання, што egr???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Cicciofg
    з recovery "няспраўнасці"актыўны ў ECU, аўтамабіль не паскараецца, аднак, незалежна ад засмечвання або менш..

у любым выпадку, і добра вядома, што гэтыя сістэмы EGR & ФАП на 1,3 Mjt-дэ-гэтыя, і яшчэ горшыя праблемы "Аўто згарання аж да зліцця рухавіка"..

цяпер на пытанне, цытую;

пу? быць, што фап гэта настолькі забітыя, што абмяжоўвае прадукцыйнасць рухавіка, так? рэзкае і, што, у сваю чаргу, засмечаная сістэма ўсмоктвання, што egr???

вядома!!!
    pi? ён забівае і FAP? сажы атрымлівае EGR і забівае ўсмоктванне і г. д. і г.д.
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    111
    Дзякуй cinqueturbo..што калі выдаліць fap і ёсць труба, няма fap, ачыстку ўсёй сістэмы ўсмоктвання, і, відавочна, таксама l egr..і ўсё гэта прыпраўлена прыгожай карце ўсё павінна прайсці гладка, як алей правільна

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    трэба зняць таксама кіравання fap ад эбу.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    111
    Гонар боса, нават калі я новы на форуме, і з вялікім задавальненнем я, я заўважыў адразу свой прафесіяналізм? і вопыт, і я дзякую вас асабіста за вашыя пэрлы на нас, менш вопытных..я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб падзякаваць, вядома, ўсіх іншых асвечаных форуме ніхто не выключаў.. у любым выпадку тарнада да нас, вы відавочна ? выключыць з блока кіравання..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    111
    Карыстаюся гэтай магчымасцю, каб спытаць, нават калі ? магчыма, што чытанне dell ecu з kess, дайце мне, як час 1 гадзіну 40 хвілін...ад мяне мала досведу я не ? ніколі не было часу, а? доўга чытаць..максімум ўстаноўлена, 40 хвілін

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    S?, ? нармальны на гэтыя экю.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    111
    Дзякуй cawadany...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    111
    Але без fap і egr зачынены для выпрабаванняў біенале, што я пу? паводзіны..з улікам таго, што фап замяняецца dawnpipe (не ведаю, калі на самай справе так называецца?) а прамыя трубы

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Cicciofg Visualizza Messaggio
    Але без fap і egr зачынены для выпрабаванняў біенале, што я пу? паводзіны..з улікам таго, што фап замяняецца dawnpipe (не ведаю, калі на самай справе так называецца?) а прамыя трубы
    Я замена FAP і прыступаю да тэставання нармальна...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •