тады давайце паглядзім, калі вы апынецеся са мной:
я падымаўся перапынак rail загадзя і драйвера хачу каб надаць 65mm3 да 5500 аб / мін, час ўпырску не c'? трэба rifarli чаму? у карту ўжо? i
65mm3, якія служаць.
гэтыя вынікі маіх вылічэнняў у адпаведнасці з новымі часу ўпырску:
ліст exel.jpg
графіка anticipo.jpg
У гэты момант я крыху губляю ў тым сэнсе, што калі ін'екцыі цяпер доўжыцца 48? пры 5500 абаротаў у хвіліну азначае, што да 29? арыгінальныя, я павінен дадаць яшчэ
19? загадзя?
я не хацеў бы ісці, off topic, не, я падыходжу turbo врі, у мяне тэрмін впускных і выпускных клапанаў расцягваюцца і, акрамя таго, 1.3 mjet ад арыгінала ўкараняе спыняецца ў 45 мм3.
тэрмін службы ? - 27 градусаў з, магчыма, час арыгінальныя
і нават ўзняццем клапанаў, не ? самы арыгінальны (заплюшчваю ot)
Па-мойму ў 70cv, для дасягнення гэтых ін'екцый, пачынаць варта замяніць помпа высокага ціску і фарсункі з тых 90cv....
У CP1H ў 90cv avr? таксама пі? ціск, але менш расход..
я investirei змяненне CP1 у 70cv з плунжеров і ротар...
инжекторами 90cv даюць 9 Міліграм на 1450Bar з 400 удараў
я б паспрабавала з фарсунак, якія падыходзяць для ўстаноўкі з таго ж вугла выплеск, якія даюць па меншай меры ўдвая..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
дапамажыце мне зразумець, як вы вылічыць працягласць ў градусах?
я moltiplico тэрмін у Зша за 0.000006, што павінна быць пэўная колькасць, каб колькасць абаротаў рухавіка
так, але справа не ? гэта, па-вашаму ? правільна мае развагі або, як я я павінен рухацца?
ідуць пашыраны восяў карты з драйвера?
Я згодны, для помпы, хоць, у залежнасці ад мэты, якую вы хочаце дасягнуць, не працуе інтэрнэт, непасрэдна, што 90cv....
Што тычыцца фарсунак, успомніў, яны ж распыляльнікі... (мы шмат ot)