Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі з 20 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    *ugoboss: файл bdm, які я чытаў, быў мод, чаму? калі ? ці ў замак я пішу ў паслядоўны файл мод..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    ніхто не кажа табе, што ты дурань, я табе проста хачу даць зразумець, што калі супраць вашага файла bdm з файла, які вы адправілі роўныя, вядома, у частцы змяненняў, якія былі зробленыя, і ? для гэтага, што я сказаў вам, што калі rimettevi ori крывыя на вашым файле bdm з файла чытаў, серыйны аўтамабіль павінен пайсці, каб сілы ў рух, і я патрабую змены, якія есць у файле mod ты зрабіў усе, што ты добраахвотна?
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    тое, што я хачу сказаць ? што ў дадатак да файла напісаны дрэнна, я нават ori-ложак у паслядоўны, што, па параўнанні з тым, мандат ад cinqueturbo выглядаюць аднолькава, для? з тым, што cinqueturbo машына боку, з маім ori-ложак у паслядоўны няма, і нават з другога ori спампавалі з базы дадзеных... відавочна, усярэдзіне c'? тое, што ecm не бачыць. Я думаў, што на зоне, зарэзерваваныя для прыкладу, ідэнтыфікацыйныя нумары, але ? мае здагадкі.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    няма, і няма ніякіх схаваныя вобласці або зарэзерваваныя на гэтыя файлы, хутчэй за ўсе праблема была ў іншым, у кожным coso вы вырашылі, і гэта нармальна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Gianpy80 Visualizza Messaggio
    тое, што я хачу сказаць ? што ў дадатак да файла напісаны дрэнна, я нават ori-ложак у паслядоўны, што, па параўнанні з тым, мандат ад cinqueturbo выглядаюць аднолькава, для? з тым, што cinqueturbo машына боку, з маім ori-ложак у паслядоўны няма, і нават з другога ori спампавалі з базы дадзеных... відавочна, усярэдзіне c'? тое, што ecm не бачыць. Я думаў, што на зоне, зарэзерваваныя для прыкладу, ідэнтыфікацыйныя нумары, але ? мае здагадкі.
    Я я аднавіў свой файл BDM MOD з вашага файла Ori-ложак у Паслядоўны..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    29
    Добры дзень, калі вы напісалі файл узяў у паслядоўны непасрэдна ў bdm?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    29
    Ugoboss файл ложак у паслядоўны вы хочаце перапісаць яго ў паслядоўны? Чаму? я на гэтым эбу я напісаў у BDM-файл, ложак у паслядоўны і машына не ездзіла, пашанцавала, што я рэзервовага капіявання.
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    але ты паглядзеў файл, які вы чыталі, bdm? усе змены, якія прыведзены ў вас зроблены, вы добраахвотна? у рэшце рэшт мне трэба было riportavi арыгінальныя ўсе крывыя, змененыя і riscrivevi файл, а машына, сыходзілі, хутчэй за ўсе, сыходзілі, нават калі riscrivevi зыходны файл, які вы чыталі ў паслядоўны, праблема ? у зменах, якія былі зроблены на файл.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Pierchip Visualizza Messaggio
    Ugoboss файл ложак у паслядоўны вы хочаце перапісаць яго ў паслядоўны? Чаму? я на гэтым эбу я напісаў у BDM-файл, ложак у паслядоўны і машына не ездзіла, пашанцавала, што я рэзервовага капіявання.
    ваш файл ложак у паслядоўны, вы не можаце пісаць у bdm, чаму няма ? поўны, яна толькі карты, але не кіравання, вы абавязаны былі зрабіць, як зрабіў cinqueturbo, перабудаваны ў вашым bdm з вашага файла ori-ложак у паслядоўны, менавіта тое, што я сказаў вам, я да гэтага часу.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    ах, добра, цяпер вы ўсе тлумачыць... так што каб запісаць чытанне ў паслядоўны bdm трэба дадаць, што ? маецца, вядома, толькі пра чытанне bdm..

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    29
    ах, добра, цяпер вы ўсе тлумачыць... так што каб запісаць чытанне ў паслядоўны bdm трэба дадаць, што ? маецца, вядома, толькі пра чытанне bdm..
    менавіта так, калі параўнаць файл у паслядоўны і файлаў у bdm, вы заўважыце, што mancher? усе чаму? у паслядоўны закон, толькі з "карты", затым трэба параўнаць файлы, ложак у bdm пашкоджаны, і тое, у паслядоўны і "перабудова", каб яго можна было загрузіць у bdm.
    Калі вы загружаеце файл, ложак у паслядоўны з bdm ? нармальна, што не едзьце.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •