Вынікі з 1 па 5 з 5

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    29

Разлік ЦЫ і градусаў пасля ВМТ

я хацеў бы папрасіць вас больш? экспертаў, калі гэты разлік для ЦЫ пу? быць дакладна, +або - здагадкі? не маючы некаторых адчувальных дадзеных выкарыстоўваю трохі вобмацкам.
    QI=Tinj*выдатак
    выдатак = 0,6* sqrt(2/шчыльнасць? дызель)*плошча адтуліны(м2)*sqrt ціску(Па).

Градусы загадзя:
    (абаротаў у мін * 360 * Tinj)/60000000
    у гэтыя sottraggo градусаў наперад, і я апыняюся градусаў пасля ВМТ.

усе гэта не ўлічвае затрымкі адкрыцця і закрыцця фарсунак

Правільна?

Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў et600 Visualizza Messaggio
    Градусы загадзя:
    (абаротаў у мін * 360 * Tinj)/60000000
    Па-мойму, вы б таксама гэты разлік

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Для calcolarti градусаў пост, проста разлікі, працягласць і зрабіць розніца з авансаў ў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў Дэні Visualizza Messaggio
    Для calcolarti градусаў пост, проста разлікі, працягласць і зрабіць розніца з авансаў ў
    на самай справе Tinj ? час ўпырску паліва ў зша, тое, што я раблю ?:
    аб/мін * 360? і я лічу, градусаў/мін, я для 60000000, і я лічу, градусаў/зша, moltiplico часу inj у зша, і я лічу, колькі градусаў вал таму падчас ін'екцыі, у гэтыя sottraggo загадзя, і я лічу, градусаў пасады пасля вмт.
    Гэтая формула мне было дастаткова ясна, замест таго ў мяне есць сумневы на тым, што ў ЦІ, першае, чаму? я не ведаю зону адтуліны інжэктара і другі я магу " + " або " - знайсці шчыльнасць? дызельнае паліва, для астатніх я хацеў бы зразумець, калі формула здагадкі або ? няправільна. Прыкладна магу разлічыць мм3 дызельнага паліва ад чыгуначных і час адкрыцця, але дакладнасць + / - 5 мм3, мне здаецца, занадта высокая, я б хацела атрымаць дакладнасць +ці - 1 мм3, нават, чаму? gi? cos? не ўлічвае час затрымкі адкрыцця і закрыцця інжэктара.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Сіцылія-Катання...
    Паведамленні
    438
    Гэта можна зрабіць, толькі маючы выпрабавальны стэнд для інжэктараў, што дазваляе ведаць наяўнасць страў, у функцыі US і PRail.
    Пакінуць стаяць calcolco з страты нагрузкі ў адтуліны. Вы не ведаеце, страты нагрузкі, размеркаваныя па ўсім целе, інжэктара, вы не ведаеце, гэтыя іголкі, не ведаеце нахілу адтуліны....Яшчэ што-5mm3 памылкі.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •