Вынікі з 1 па 9 з 9

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    анкона
    Паведамленні
    166

Alfa 147 115cv 8в няспраўнасці залішняга ціску turbo

Прывітанне ўсім, хлопцы, як назва, у мяне праблема з гэтай 147. Заўседы ідзе ў адмову ціску, залішняга ціску turbo, мы паспрабаваў змяніць карту, каб злавіць яго зноў і зноў прымушае нас, камера, манометр стаіць на 1.5 бар на стацыянарныя і шчупак на 1.7 loggando з мнс я чытаю толькі да 1.5. Ніжэй я прыкладаю карту на врі і mod (з абмежавальнікам чытання перамешчаны) з таго, што ведаў я калі-небудзь "адмыкнутая" абмежавальнік чытае да 2 бар, я паставіў на 1.9 бачыў, якая працуе на частаце 1.7 максімум. Хто-то можа дапамагчы мне зразумець, калі я памыляюся ў mititatore ад перамяшчэння? Ці, можа быць, есць нейкія іншыя праблемы? Дзякуй усім.

147 1.9 Jtd 115Cv 0281010332 103366536.rar147 1.9 JTD 115CV абмежавальнік ціску turbo.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Matty23p нават калі вы націснеце адзін біт абмежаванні ", калі і тое, што ты дакрануўся да"
    не прыводзячы сапраўднай карце я сумняваюся, што вы дасягнеце сваей мэты..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Citazione Першапачаткова Напісаў Matty23p Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, хлопцы, як назва, у мяне праблема з гэтай 147. Заўседы ідзе ў адмову ціску, залішняга ціску turbo, мы паспрабаваў змяніць карту, каб злавіць яго зноў і зноў прымушае нас, камера, манометр стаіць на 1.5 бар на стацыянарныя і шчупак на 1.7 loggando з мнс я чытаю толькі да 1.5. Ніжэй я прыкладаю карту на врі і mod (з абмежавальнікам чытання перамешчаны) з таго, што ведаў я калі-небудзь "адмыкнутая" абмежавальнік чытае да 2 бар, я паставіў на 1.9 бачыў, якая працуе на частаце 1.7 максімум. Хто-то можа дапамагчы мне зразумець, калі я памыляюся ў mititatore ад перамяшчэння? Ці, можа быць, есць нейкія іншыя праблемы? Дзякуй усім.

147 1.9 Jtd 115Cv 0281010332 103366536.rar147 1.9 JTD 115CV абмежавальнік ціску turbo.rar
    паспрабуйце 07710E

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў frenk85 Visualizza Messaggio
    паспрабуйце 07710E
    Гэтай карце і overboost або геаметрыі, як гэта назваць..
    я кажу менавіта карты ціску турба і лім. як
    0757CC
    077B10
    077D00
    077F30
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Гэтай карце і overboost або геаметрыі, як гэта назваць..
    я кажу менавіта карты ціску турба і лім. як
    0757CC
    077B10
    077D00
    077F30
    не маючы магчымасці праглядзець карту,я думаў, што ўжо? былі змененыя

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    але з арыгіналам прымушае вас загана? не ? што ў вас есць праблемы з турбонаддувом.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Паведамленні
    9
    Добры дзень, ці магу я быць вам карысным ложак або ўсім на форуме, што для таго, каб пераканацца, што праблема не на карту, трэба зняць датчык абсалютнага ціску месца на впускном калектары цябе гарэць індыкатар няспраўнасці, але вы можаце праверыць, калі гэта тое, ці менш, дайце нам ведаць,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    мілан
    Паведамленні
    191
    вы спрабавалі змазваць поршань на зменнай геаметрыяй і ачысціць клапан кіравання геаметрыі....
    я на маей 156 я зрабіў так, і, здаецца, вырашана....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Болга
    Милаццо (МЯНЕ)
    Паведамленні
    232
    Часта прывад overboost, тое, што прыкладаецца да скрынцы фільтра... паспрабуйце праверыць свае трубы, і, пры неабходнасці, замяніць яго. Я звычайна абмен таксама становішча і сеў на яго адразу за радыятарам, дзе больш халаднавата, і, у асноўным, больш пад рукой

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •