-
edc 17 група fiat
добры дзень! я хацеў бы пачаць, паклаўшы руку на гэтых эбу edc17 групы fiat, а затым раблю пару domandine, хто ўжо і падкаваны, але могуць чытаць і пісаць толькі на школе??ці нават раз'ем obd???таму з сілай, з праграміста золата або сее-тое клон, ці што??я ці пеўнік клон v54, што я павінен сказаць, што да гэтага часу я не магу скардзіцца, я таксама зрабіў некалькі edc17cp14, так і ў школе і нават у паслядоўны, але гэта не прыносіць гэтак жа, як варыянт!!!дзякуй!!!!!!
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
Прывітанне, па-мойму, табе варта знайсці p? інфармацыя для гэтага ecu, апошнія 2014-2015 толькі некаторыя інструменты, арыгінальныя першыя версіі чытаюць і пішуць, але не з v54............
-
дзякуючы страсці рухавікі!!!і для ранніх версій, што праграміст я павінен убачыць??кажуць, што kessv2 але не ўпэўнены!!!
-
Прывітанне есць kv2 калі мод hw правільна і з fw і sw доб. добра працуе, вядома, не тое, што круціцца ў сеткі.........
-
таму, калі атрымаеце тое, проста edc17 групы "фіят" ці можаце вы іх???іншая справа, але гэтыя ecu могуць быць зроблены таксама ў паслядоўны??дзякуй
-
дадзенай мадэлі няма, але і многія іншыя edc17 вы..............
-
я ведаю, таму што edc17 групы vag, але не ўпэўнены
-
я табе толькі што патлумачыў, што робіць вельмі шмат edc17xxx, то гэта залежыць ад сям'і і ад пратакол.........
-
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума