Вынікі з 1 па 4 з 4

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188

Чытанне alfa 159 2.0 jtdm 136cv пеўнік v2

Прывітанне ўсім, у бліжэйшыя некалькі дзен я павінен чытаць 159 2.0 jtdm 136cv 2011 года я хацеў бы ведаць, калі пеўнік v2 3led яе, бд.

Я бачыў, што ecu павінен быць класічны ed16c39 таму? я мяркую, што я павінен яе чытаць без праблем?

Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2015
    Паведамленні
    2
    Прывітанне,
    рухавік 2.0 jtdm, які збірае групу fiat, на кіраванне эбу EDC16C39, што вы можаце чытаць з петушку v2 ціха.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў badboy Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, у бліжэйшыя некалькі дзен я павінен чытаць 159 2.0 jtdm 136cv 2011 года я хацеў бы ведаць, калі пеўнік v2 3led яе, бд.

Я бачыў, што ecu павінен быць класічны ed16c39 таму? я мяркую, што я павінен яе чытаць без праблем?

Дзякуй
    калі ў вас есць магчымасць? зрабіць чытанне і запіс па сеткі CAN edc16c39 так, у адваротным выпадку вы можаце зрабіць k-line, але я лічу, што 159 не мае правадной лініі, а затым вы павінны portartela ў салоне аўтамабіля або ў школе, у адваротным выпадку bdm і перайсці на strasicuro cos? вы захоўваеце flash і e2p, што вы ніколі не ведаеце,.....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    29
    Не падарунак, чытаючы па ўсім, хто-то зрабіў гэта нават з mpps, таму, верагодна, лінія k ? правадной доступ у бд

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •