Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214

fiat bravo 1.9 mjtd эбу заблакаваны

Прывітанне, хлопцы.. Сення я, супаставіўшы bravo jtd 150 л. з маей певень v53. У першай запісу ўсе ок, на другім-запіс скончана на 100%, але машына не ездзіла больш?- Я спрабую зрабіць дадзеныя ecu і паўтарыць запіс, але нічога, эбу заблакаваны.. У BDM яго чытаю і пішу спакойна, а цяпер што я павінен зрабіць, каб аднавіць яго, улічваючы, што ен або рэзервовага капіявання? Сябар даў мне scodifica частковае e2p, так што ў тэорыі, то я магу аднавіць толькі ў тым, што файл flash ложак у паслядоўны ці ведаеце вы, калі я магу вывесці BDM? ці, калі некаторыя душы, добрым б ori-ложак у bdm.. thanks
    Эбу bosch edc16c39
    код hw 0281013580
    код sw1037386317

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, ты калі-небудзь параўнаў файлы bdm з файла прачытаць серыйны маючы аднолькавы памер 2048 Кб, калі яны роўныя?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    калі б я цябе, я пачаў бы размяшчаць файлы ori-ложак у паслядоўны і файлы, ложкі, bdm, так можна праверыць, то, калі вам ен навучыцца? у e2prom не трэба, хай частковая, на тое, але вы павінны знайсці файл добра, а то хай і частковую.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Тое, grazxie за адказы. Прыкладаю файл ложак у паслядоўны і 3-ложак у bdm (backup, flash і e2p).

*запал рухавікі: не, я ніколі не па параўнанні шчыра. Для fortuana раней, я ніколі не была патрэбна. Яны розныя? Я заўседы ведаў, cos? але я так і не атрымаў пацверджання.

*ugoboss: сябар даў мне файл scodifica для загрузкі на 95640 непасрэдна (не ў bdm, але менавіта з-dissaldando. Вы кажаце, што не працуе?

fiat bravo mjtd.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Вось табе Flesh золата для BDM
    File Allegati Файл Ўкладання
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Дзякуй cinqueturbo.. я загрузіў ваш файл у bdm і ? размяркоўваецца адразу... cos? я выявіў, што файлы, ложак у паслядоўны адрозніваюцца ад BDM менш дрэнна, што e2p не вы ? парушаная.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    але ты паглядзеў файл, які вы чыталі, bdm? усе змены, якія прыведзены ў вас зроблены, вы добраахвотна? у рэшце рэшт мне трэба было riportavi арыгінальныя ўсе крывыя, змененыя і riscrivevi файл, а машына, сыходзілі, хутчэй за ўсе, сыходзілі, нават калі riscrivevi зыходны файл, які вы чыталі ў паслядоўны, праблема ? у зменах, якія былі зроблены на файл.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    але ты паглядзеў файл, які вы чыталі, bdm? усе змены, якія прыведзены ў вас зроблены, вы добраахвотна? у рэшце рэшт мне трэба было riportavi арыгінальныя ўсе крывыя, змененыя і riscrivevi файл, а машына, сыходзілі, хутчэй за ўсе, сыходзілі, нават калі riscrivevi зыходны файл, які вы чыталі ў паслядоўны, праблема ? у зменах, якія былі зроблены на файл.
    Я ў поўным ugoboss..
    за час, і сумневаў з нагоды адсутнасці ідэнтыфікацыі ECU не згадвалася, я...
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    29
    Ugoboss файл ложак у паслядоўны вы хочаце перапісаць яго ў паслядоўны? Чаму? я на гэтым эбу я напісаў у BDM-файл, ложак у паслядоўны і машына не ездзіла, пашанцавала, што я рэзервовага капіявання.
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Pierchip Visualizza Messaggio
    Ugoboss файл ложак у паслядоўны вы хочаце перапісаць яго ў паслядоўны? Чаму? я на гэтым эбу я напісаў у BDM-файл, ложак у паслядоўны і машына не ездзіла, пашанцавала, што я рэзервовага капіявання.
    ваш файл ложак у паслядоўны, вы не можаце пісаць у bdm, чаму няма ? поўны, яна толькі карты, але не кіравання, вы абавязаны былі зрабіць, як зрабіў cinqueturbo, перабудаваны ў вашым bdm з вашага файла ori-ложак у паслядоўны, менавіта тое, што я сказаў вам, я да гэтага часу.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •