Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456
Вынікі ад 51 да 56 56

Абмеркаванне: абнаўленне kess - k-tag

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di rodcraft86
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    289
    я думаю, што на поўдні сітуацыя зусім іншая, з майго боку, ці не ? cos?, працуюць амаль выключна з прафесіяналаў або, па крайняй меры, тых, хто робіць рамяство, праблемы ўсе ? часта, аматар карпатлівай і жаданае вучыцца, выконвае работы лепшых меркаванага прафесіянала, гнілыя яблыкі ў гэтай асяроддзі з'яўляюцца тыя, якія маюць лепшае абсталяванне і ўсе неабходнае абсталяванне, але не емістасць? для працы лепш, хто ? сапраўды добра, і робіць розніцу, lavorer? і заўседы, чаму? супастаўленне, зробленае дылетантам, портэр? неўзабаве механічныя праблемы і не распаўсюджвае слых, як гэта заўседы бывае, не lavorer? pi?, яго прафесіяналізм? не робіць абсталяванне ад 50 000 еўра, таму толькі запал і пастаяннае жаданне вучыцца і развівацца, вывучаючы, інвестуючы ў спецыяльныя курсы і спрабуючы спачатку на ўласныя сродкі, а затым на тых, іншых,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    аднак цюй? ад мяне, большасць з "прафесіяналаў" выкарыстоўвае інтэрфейсы арыгінал, але slave.. і яны не могуць нават супаставіць edc15... Неабходна таксама адрозніваць спецыялістаў і прафесіяналаў...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    Citazione Першапачаткова Напісаў rodcraft86 Visualizza Messaggio
    я думаю, што на поўдні сітуацыя зусім іншая, з майго боку, ці не ? cos?, працуюць амаль выключна з прафесіяналаў або, па крайняй меры, тых, хто робіць рамяство, праблемы ўсе ? часта, аматар карпатлівай і жаданае вучыцца, выконвае работы лепшых меркаванага прафесіянала, гнілыя яблыкі ў гэтай асяроддзі з'яўляюцца тыя, якія маюць лепшае абсталяванне і ўсе неабходнае абсталяванне, але не емістасць? для працы лепш, хто ? сапраўды добра, і робіць розніцу, lavorer? і заўседы, чаму? супастаўленне, зробленае дылетантам, портэр? неўзабаве механічныя праблемы і не распаўсюджвае слых, як гэта заўседы бывае, не lavorer? pi?, яго прафесіяналізм? не робіць абсталяванне ад 50 000 еўра, таму толькі запал і пастаяннае жаданне вучыцца і развівацца, вывучаючы, інвестуючы ў спецыяльныя курсы і спрабуючы спачатку на ўласныя сродкі, а затым на тых, іншых,
    я цалкам згодны з вамі і аматары, што вы есць на форуме ? поўны, то нават не ведаю, прызнаць duration map ад сістэмы рэцыркуляцыі ог

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    вы ведаеце, гаворка ? доўгі і складаны, але я заўседы даступны ў тлумачэнні, не патрэбныя гэтыя сумы, каб быць добра ў вобласці, нават не грошы,.......
    першае, што вы павінны ведаць механікі ў дне, ведаць, дызельным або бензінавым рухавіком, ведаць свае межы канструктыўнай, мець тэхнічную дакументацыю і велізарнае жаданне вучыцца, электронікі і кіравання кожнай асобнай сям'і......быць прафесіяналам азначае ў першую чаргу надзейнасць? і пасля таго, як усе астатнія, прадукцыйнасць, расход паліва і fumosit?.....часта я чытаю, і я не хачу каментаваць тых, хто не ведае, нават і тое, што мае ў руках, назад у бочку, каб карыстацца кампутарам, я спрабую ўявіць сабе, астатнія яго працы.......

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    79
    я згодны з запал рухавікоў... многія "спецыялісты" есць раб, і нават не ведаюць, што значыць супаставіць..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    214
    Яго compravi новы ў гэтыя грошы, з кнопкай скіду маркера fw 4.036 Ksuite 2.10 і вам ішлі грошы.

Старонка 6 з 6 PrimaПерад ... 456

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •