Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 21-30 38

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di clabsport
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    225
    Калі паштовы файл ori, магчыма, я спрабую ўбачыць.
    Чалавек вышэй сціплы ў словах
    але пераўзыходзіць ў дзеянні.
    Канфуцый

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    Аднойчы я затрымаўся я эбу edc17 bmw, нават перапісаўшы ў крычы машына не ездзіла яшчэ.. я быў вымушаны звярнуцца ў дылерскі цэнтр bmw, які ен папаўняўся шляхам паслядоўных ўсіх зыходных дадзеных, што была машына на момант пакупкі.. і пасля гэтага? яны павінны былі выраўнаваць ўсе блокі кіравання, чаму? ен пайшоў у блок, блок кіравання супрацьугоннай.. пасля гадзіны праграмавання ўдалося прывесці ў рух аўтамабіль

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    у адваротным выпадку вы павінны быць гатовыя з inpa, але гэта зойме дзе-знак крыжа

выбачайце за затрымку, але ў рэшце рэшт хан купіў новы ecu.. inpa , instagui і ўсе астатняе, я не разлічваў..нават scodifica

і нават не з перапраграмавання

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    29
    Citazione Першапачаткова Напісаў fire Visualizza Messaggio
    выбачайце за затрымку, але ў рэшце рэшт хан купіў новы ecu.. inpa , instagui і ўсе астатняе, я не разлічваў..нават scodifica

і нават не з перапраграмавання
    Прывітанне, можа быць, кажу не проста словы, а ? даказана, перапісаць у e2p або толькі flash?
    На дадзены момант, калі з ecu новай частцы вы можаце аднавіць рэзервовую копію гэтай новай і паспрабуйце перапісаць усе ў гэтай старой бачачы, калі нават з гэтай, але я думаю, што пасля вопыту не мае pi? жаданне зрабіць тэсты.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    То ecu маршрут, вы спрабавалі прачытайце яго і перапісаць для выпадку

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    у любым выпадку, antituning не входившее нічога, калі ? звярталіся і надпіс boot. Калі была зроблена спроба ліквідацыі, каб мець магчымасць працаваць у паслядоўны. Нават са мной ? пашкоджаны блок кіравання адкрыўшы яго ці прылітаваць провад boot. На жаль, пу? здарыцца..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я не баланс на друкаванай плаце эбу, выкарыстанне іголак, апускаюцца за першага і не ў вас праблемы з-за перагрэву і прадухілення коробления у розных пластах друкаванай платы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Што вы маеце на ўвазе уга для высоўны? Вясна-гэта тып тых, для schedini bdm?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Што вы маеце на ўвазе уга для высоўны? Вясна-гэта тып тых, для schedini bdm?
    прывітанне errecinque, калі вы паглядзіце ў tools афіцыйных alientec для bdm есць іголкі доўгія высоўныя размясціць пад вечкам з аргшкла для розных спасылак, я знайшоў іх канкурэнцыі, і я зрабіў усе, вельмі зручная, каб зрабіць загрузку і выхады пцр і ўсе гэтыя спасылкі, дзе яны служаць кантакты на плаце блока кіравання, без зваркі нічога.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 3 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •