Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: я хацеў бы пачаць

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    рым
    Паведамленні
    30

я хацеў бы пачаць

добрай раніцы ўсім на форуме, мне трэба крыху інфармацыі пра праграмаванне эбу , у двух словах я ніколі не разбіраецца ў гэтай галіне, да сенняшняга дня я заняты, самодіагностікі, я хацеў бы ведаць, калі гэта магчыма, што інтэрфейсы набыць і праграм, у прыватнасці для перапрызначэння, egr, fap, падушка бяспекі etc etc дзякуй загадзя, усіх сяброў форуму

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    рым
    Паведамленні
    30
    прабачце, але я што-то сказаў крыўднае

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    11
    Праграмісты: galetto або kess v2 для ecu, упа, каб падушка бяспекі, тахометр, body.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    рым
    Паведамленні
    30
    дзякуючы элас

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    24
    Прывітанне і дабро запрашаем! Між тым, для пачатку можна ўзяць пеўнік ? gi? добрая база, праграмы для чытання/запісы, як правіла, пастаўляюцца разам з абсталяваннем, у той час як для праграм modififica адлюстравання ecm titanium або нават winols першы пі? інтуітыўна другое-й? поўны для тых, хто мае ўжо? практыка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    84
    я рэкамендую вам купіць або певень v54 таксама bdm і j-tag, вядома, матэрыял сабраны еўрапейскі кажам, надзейныя, тады яны заўседы клоны
    gi? гэта ? добры пачатак

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў granderobocop Visualizza Messaggio
    добрай раніцы ўсім на форуме, мне трэба крыху інфармацыі пра праграмаванне эбу , у двух словах я ніколі не разбіраецца ў гэтай галіне, да сенняшняга дня я заняты, самодіагностікі, я хацеў бы ведаць, калі гэта магчыма, што інтэрфейсы набыць і праграм, у прыватнасці для перапрызначэння, egr, fap, падушка бяспекі etc etc дзякуй загадзя, усіх сяброў форуму
    Прывітанне addentrarti у гэтай працы, служыць таксама для тых, хто вучыць, і вам варта,, затым, калі ваша праца-гэта машыны, набытыя інструмент афіцыйны..........

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •