Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі ад 11 да 15 15 -

Абмеркаванне: 2.0 tdi bkd частка дрэнна

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    Citazione Першапачаткова Напісаў djang01 Visualizza Messaggio
    Паколькі праблема ? з'явілася пасля таго як я зрабіў разгортванне, і ў гэты момант з клапанамі dinnon вяртанне, не ? pi? праблема дызель, паспрабую праверыць фазы, так як гэтыя рухавікі адчувальныя нават на некалькі градусаў, дзе менш разрыў, магчыма, з-за сцены якой-то тысячнай розніцы. Я павінен здабыць кабель vag як інструмент дыягностыкі, які я ў майстэрні не дазваляе мне зрабіць праверку

рэмень не ? праблема..але, калі ў вас есць свабодныя тры bulloncini 8 на шківе распредвала? калі вы, то і злегку не ў фазе, а частка дрэнна.. зрабіце дыягностыку паглыбленага і калі вы, як памылка "датчык хола" тады ? трохі не ў стадыі разгортвання...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    прывітанне djang вы разабраліся, то з машынай? я хацеў бы ведаць, як

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74
    Так, я вырашыў, на выхадзе была невялікая ўцечка дызельнага паліва, што на ноч я разгрузкі фільтр, для бяспекі я дадаў зваротны клапан, і я праверыў фазы з vag(была ў фазе 2 градусаў) цяпер вельмі добра. Калі вам трэба, калі ў мяне есць час, перамыкацца? як праверыць фазы ад vag, якія варта правяраць кожныя 70-80k км, каб эфект расцяжэння рамяня

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Паведамленні
    120
    пазбавіцца ад аўтамабіля не азначае вырашыць праблему, у любым выпадку, мы правяраем, калі пры няспраўнасці паліць, злегку бялесыя ззаду, то гэта азначае, што, хутчэй за ўсе, у вас trafilazioni вады дзе-небудзь, колькі км машына? усе тэхнічнае абслугоўванне заўседы былі строга выкананы? вы зрабілі яшчэ раз праверце фазы рухавіка для бяспекі? гэтыя рухавіка, будучы фарсункі, помпа, але з 116 клапанаў замест 8 маюць каэфіцыент сціску адрозніваецца больш? характарыстыкі, але таксама і pi? далікатныя, Bkd ? знакаміты галавы crepate.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74
    Каэфіцыент сціску ? той жа, галоўка блока цыліндраў ? sana, мне не патрабуецца вялікі паток вады, і, як я ўжо? сказаў праблема ? вырашана, была ўцечка дызельнага паліва, і быў злегку не ў фазе, на 2 градусы прыкладна.

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •