Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345
Вынікі 41-45 45

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    46
    Авансы былі ўжо? moddati, затым, чытаючы вакол, я спрабаваў змяніць іх ulteriormante.
    Сення я паспрабаваў іншыя змены, але ў мяне не было эфекту, што я спадзяваўся.
    Колькасць? максімальная inettata дызельнага паліва = 77,3 см3.
    Але на 3000 абаротаў у хвіліну паліў дастаткова.... амаль усе, газ.
    Карту педаль ўстаноўлена ў 434,8 нм на 2000 абаротаў.
    Абмежавальнік максімальнага крутоўнага моманту усталяваны ў 438,4 нм заўседы на 2000 абаротаў.

Я прыкладаю карту, якую я спрабаваў сення, спадзеючыся, што ў нейкай душы, што вы дасце мне ўказанні.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Па-мойму, не мае сэнсу ўсталеўваць у 434,8 карту педаль і 438,4 абмежавальнік, чаму? cos? не абмяжоўвае нічога, так? карту педаль просіць менш, чым я ? ўведзеных у абмежавальнік, на практыцы карту педаль ? gi? кампанія абмежавала. Я б наадварот, значэнне карты педаль-й? высокі крутоўны момант limiter.
    У любым выпадку, мне здаецца, высокія значэння, чаму? 434,8 нм, калі перайсці на карту пераўтварэнні пара/дызель гэта значэнне адпавядае 95,11mm3 дызельнага паліва.
    У арыгінале на 2000 абаротаў ? 370 Нм, што адпавядае 74,78mm3 я fermerei значэнняў 387 Нм, якія 80mm3 таксама, чаму? я праверыў учора на арыгінальнай карце, карта "час ўпырску", - час да 80mm3, каб ісці далей, вы павінны ў выпадку, калі карту паведамлена, rescale восяў і calcolarti (але я не ведаю, як) значэння для колькасці? акрамя 80mm3

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    46
    Гэта была праверка. Але не меў уплыву ў ей.
    Справа? ўводзяць ? быў менш.
    У дадатак да паліць на 3000 абаротаў у хвіліну.
    Іншая карта мела значэння pi? высокія.
    Паліў менш парытэт?, і iniettava pi?.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Мне здаецца, што вы сказалі, што ў гэтым выпрабаванні вы змянілі, між іншым авансы, можа быць ? тое, што прымушае паліць вельмі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    46
    Прывітанне.
    Авансы я павялічаных.....
    Не разумею, чаму?, наступны тэст зрабіць? з абмежавальнікам дызель прывяло да 80mm3 замест 85.

Старонка 5 з 5 PrimaПерад ... 345

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •