Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima
Вынікі з 45 31-40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Тое ж значэнне, як карта ў 147 Ducati Corse, я думаю, што ісці далей з турбінай серыі не так зручна для працягласці аднаго і таго ж, хоць я думаю, што 159 горы крыху іншы варыянт.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    46
    Турбіна ў 159 ? досыць далікатны, і не любіць piccate 1,6 бар.
    Я раблю трохі тэстаў, але сення, на жаль, ваш кампутар мае вы вырашылі перайсці да лепшай жыцця; затым я выйшаў без дыягназу. Давяраючы значэння ложак на манометр на прыборнай панэлі.
    Я думаю, што вам трэба? апусціце валасы дызель і турба.
    Можа быць, 85mm3 з turbo stock трохі tantini.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў Сымон Visualizza Messaggio
    Я раблю трохі тэстаў, але сення, на жаль, ваш кампутар мае вы вырашылі перайсці да лепшай жыцця; затым я выйшаў без дыягназу. Давяраючы значэння ложак на манометр на прыборнай панэлі.
    Вы ўпэўненыя, што вы, уклаўшы 85mm3? Я кажу вам гэта, чаму? калі часы карту "працягласць" разлічаны да 80mm3 як гэта адбываецца ў edc16c8, у рэальнасці? для запытаў, акрамя 80mm3 карту вяртанне значэння ў мікрасекунд заўседы роўныя і супадаюць з часам 80mm3 таму на практыцы ? як быццам есць дадатковы абмежавальнік, які блакуе да 80. Я не ведаю, калі зразумела. Так што, мне 85 мм3 мне здаецца, так шмат, я я пачаў бы з абмежаваннем-й? нізкім (напрыклад, 75, а затым я паспрабую, каб расці паступова.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў Сымон Visualizza Messaggio
    Вы ўпэўненыя, што вы, уклаўшы 85mm3? Я кажу вам гэта, чаму? калі часы карту "працягласць" разлічаны да 80mm3 як гэта адбываецца ў edc16c8, у рэальнасці? для запытаў, акрамя 80mm3 карту вяртанне значэння ў мікрасекунд заўседы роўныя і супадаюць з часам 80mm3 таму на практыцы ? як быццам есць дадатковы абмежавальнік, які блакуе да 80. Я не ведаю, калі зразумела. Так што, мне 85 мм3 мне здаецца, так шмат, я я пачаў бы з абмежаваннем-й? нізкім (напрыклад, 75, а затым я паспрабую, каб расці паступова.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Паведамленні
    148
    Citazione Першапачаткова Напісаў switing63 Visualizza Messaggio
    Безумоўна, для? абмежавальнікі дызель я іх пайду каліброўкі і затым, на аснове значэння крутоўнага моманту, якія я паставіў на карце ?крутоўны момант limiter?.
    Пачакай, значэння ў гэтай карце маюць максімальныя значэнні, што дазваляе дабрацца да ecu, не ? што маляня спіной вы заўседы tot Нм ў любых умовах

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў jared_poe Visualizza Messaggio
    Пачакай, значэння ў гэтай карце маюць максімальныя значэнні, што дазваляе дабрацца да ecu, не ? што маляня спіной вы заўседы tot Нм ў любых умовах
    Вы ўпэўненыя, што значэнне Нм я атрымліваю ў tot колаў, але толькі ва ўмовах максімальнага ціску на педаль газу, відавочна, не ў любых умовах, будучы абмежавальнік ? максімальны мяжа, магчыма, што я не маю на ўвазе пераадолець. Можа быць, я тлумачу дрэнна, але тое, што я хацеў сказаць ? што, калі гіпотэза даю, што да 4000 абаротаў, педаль газу націснутая на 100%, я хачу, як максімальны крутоўны момант 360 Нм, я іду затым, каб убачыць табліцу пераўтварэння пара/дызельнае паліва, і гэта паказвае мне, што для гэтага значэння колькасць? для ін'екцый для здагадкі ? 70mm3 сетэр? абмежавальнік паліва, напрыклад, у 70,5 мм3 такім чынам, што гэта на самай справе я впрысните ўсе справа? дызельнага паліва, якія я ставіла як мэта.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    46
    Прывітанне.
    Я падняў абмежавальнік дызель ад 77 да 85 мм3.
    Апошні тэст, які я зрабіў з дыягназам нападу, даў мне ў якасці значэння 85,33 мм3 паліва, як справы? максімальная ўводзяць.
    Але, як сказаў раней, можа быць, я занадта шмат кампанентаў на складзе.
    Нават калі не вы ? ніколі планшэт з газам.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Паспрабуйце прамежкавае значэнне паміж 77 і 85, напрыклад, 81.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    46
    Я апусціў turbo і абмежавальнікамі.
    Затым я зірнуў на карту педаль.
    Сення паспрабую з дыягназам звязана.

Як справы? дызель, я хацеў трымаць яе ў 85mm3 як максімальнае значэнне.
    Я павінен паспрабаваць, нават авансаў некалькі, з тымі, што я раней курыў трохі поўнай нагрузкі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Авансы, якія вы раней тое былі не тыя, ori, былі ўжо? зменены? Мне ведае? што з 85mm3 і ціску turbo зніжаны, fumosit? не самыя лепшыя. Прабачце, пытанне, але на 4000 аб у цяперашні час, як ? устанавіў крутоўны момант limiter і ціску турба?

Старонка 4 з 5 PrimaПерад ... 2345 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •