Стар. 14 з 14 PrimaПерад ... 4121314
Вынікі 131 137 137

Абмеркаванне: Адмова P0091 Fiat Bravo 1.9 150CV

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    у мяне была такая ж праблема з 159 толькі spremevi p? даваў гэтую памылку і ездзіў з крокам, якія ўсе яшчэ прыходзяць у норму, чаму? аўтамабіль быў на врі па ўсім, пасля праверкі на нізкі ціск, я прынес помпа HP pompista яе адрамантаваць і праблема вырашана. ты-практычнай механікі?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    7
    Чаму? што б вы парэкамендавалі?Калі вы кажаце, што я павінен адрамантаваць помпа самастойна, і лепш, чым "не", чаму? я знайшоў відэа на youtube з майго помпы і магу сказаць, што адкрыць яго і легка праблему і пасля таго, як тэксты ціск???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    Citazione Першапачаткова Напісаў mimmoyzf Visualizza Messaggio
    Чаму? што б вы парэкамендавалі?Калі вы кажаце, што я павінен адрамантаваць помпа самастойна, і лепш, чым "не", чаму? я знайшоў відэа на youtube з майго помпы і магу сказаць, што адкрыць яго і легка праблему і пасля таго, як тэксты ціск???
    аднак я магу сказаць, што не ўсе pompisti адчуваюць ціск самага помпы

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    7
    Гэтага я не ведаю, але я лічу, што калі ? кавалак, які павінен вытрымліваць ціск, я павінен пераканацца, што гэта-кавалак зрабіце, калі няма, то які сэнс revisionarle...?ок, але тое, што я раблю???

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    Citazione Першапачаткова Напісаў mimmoyzf Visualizza Messaggio
    Гэтага я не ведаю, але я лічу, што калі ? кавалак, які павінен вытрымліваць ціск, я павінен пераканацца, што гэта-кавалак зрабіце, калі няма, то які сэнс revisionarle...?ок, але тое, што я раблю???
    недахоп адрамантаваць і пераканайцеся ў тым, каб прымусіць адчуваць ціск

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    7
    прывітанне, па-вашаму, можа быць датчык помпы высокага ціску, што не вельмі добра працуе, чаму? у pompista кажа мне, што дзіўна, што гэта помпа, чаму? помпа усталяваны пераносіць высокую прадукцыйнасць....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Ад параметраў, якія вы паставілі інжэктар, аказваецца, няспраўны 4-і з селядца.. правільныя Значэнні ад-2. +2

Стар. 14 з 14 PrimaПерад ... 4121314

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •