Есць некалькі сігналаў на дакладнае пераўтварэнне PSI-БАР
я, аднак, яго вылічэнні x 14,5 і ў мяне не было ніколі праблем і з інструментам у руцэ, здаецца, супадаюць..
Напрыклад, 193x14,5=2,798-1024=1,77
я, аднак, яго вылічэнні x 14,5 і ў мяне не было ніколі праблем і з інструментам у руцэ, здаецца, супадаюць..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
http://www.britishmetrics*****/Images/pis-бар.pdf
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
На mjd8 карты turbo не маюць пераўтварэнні 14.5. Толькі абмежавальнік ціску мае пераўтварэння 14.
Я зрабіў punto evo з gtb1549v і мае пракатнае 180 л. с. з 2 бар.
У адрозненне ад усіх таксама ? кіраванай дэпрэсіі карту (хоць бы 1.3 75 л. mjet2 з фіксаванай геаметрыі), і дзякуючы гэтаму мае вельмі мала часу і ўжо на 2600 абаротаў мае 1.8 бар.
Прабачце, я не зусім зразумеў.. з турба спытаеце 2.2 бар на 1500 аб? Чаму? турба-крычы не вытрымлівае гэта ціск (і я не думаю, я б усе роўна іх да 1500 аб), турбірованный, як у 1549 іх трымае, але да 1500 абаротаў не можа? іх.
Я нават не зразумеў, чаму? вы кажаце, што вы растлумачыць 180 рэзюмэ?!
Помпа-фарсункі з'яўляюцца врі і не абмежавана дызель, так як паліць шмат, нават з 2 бар канстанты і на час ўпырску не мае ні чисс? што крокам. Да 65mm3 з'яўляюцца крычы, а затым riscalati як мне трэба
Хахаха s? вы ўпэўненыя, што вы тое, што вы кажаце, і як вы думаеце, я што я магу зрабіць?
vienimi знайсці, што я пакажу вам, што я маю на ўвазе...
я ў правінцыі Салерно, недалека ад Пампей..
Я спрабую проста зрабіць дарогі 85cv. Так што калі гэта cos? я ўжо? карта turbo max больш чым 1.7 бар (sti caxxi) ??? Жадаючы зрабіць карту media, толькі каб атрымаць "p"? бляск пад у рэжыме поўнай нагрузкі не мне, нават не датыкаючыся да яго хай ...лепш пакінуць ori правільна?