Хлопцы, мне было б цікава ўбачыць вашыя карты толькі для таго, каб дапамагчы вам больш? хутка..
аднак, гэта і экран часу ўпырску parlatosi gi? у гэтым пасце 73 старонкі..
Загадзя 1,3 Mjet 70cv.jpg
Хлопцы, мне было б цікава ўбачыць вашыя карты толькі для таго, каб дапамагчы вам больш? хутка..
аднак, гэта і экран часу ўпырску parlatosi gi? у гэтым пасце 73 старонкі..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Хлопцы, мне было б цікава ўбачыць ваш файл, каб дапамагчы вам больш? хутка..
аднак, гэта і адзін экран фаза ўпырску 70cv ўзята з гэтага абмеркавання доўгай 73 старонкі..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
Я? у мяне есць gp 75cvзатым злегку адрозніваецца ад вашага аб прагрэсе
аднак, жадаючы я магу размясціць яго ў маей карце (хоць я не ведаю, ці правільна, бачыў, што тэма ? у 69cv )
прыгожы абмеркаванне, мы павінны зрабіць хутка, ўсе 74 старонкі, дайшлі да гэтай кропкі, вы ідзяце наперад парады і ацэнкі, але ўсе карты ўжо былі раскрытыя. мы хацелі б каго-небудзь практычны ў тым, каб дакумент, напрыклад, pdf, каб укласці ўсе гэта.
на колькі градусаў вы, аказваецца, у вас абмежавальнік soi у марелли з 70cv?
Пацверджанне, калі ласка. на 6jf 70 рэзюмэ, мы ведаем амаль усе, але на 6f3, што я, гледзячы ў гэты перыяд, кіравання turbo з дапамогай ecu хацеў бы ведаць, калі 190 (напрыклад), таблічных карт turbo siginficano 0,9 бар рэальныя і значэнне 200 1,0 бар рэальныя. Дзякуй
прабачце, але калі на вуліцы 85cv (cos? кажуць,....) я врі ў табліцы значэнне max = 192, значыць 192x14,5=2784 - 1000 = 1784mbar......не p? занадта шмат?
Выбачайце, чаму? калі PSI трэба памножыць на 14,5? PSI, калі я не памыляюся ? песня Pound per Square Inch або фунты на квадратны цаля і адпавядае прыблізна 0,07 бар (0,45359237/2,54^2), я не магу зразумець сувязь з 14,5, хто-то мне пу? растлумачце калі ласка?