Дзякуй ugoboss, у рэальнасці? мой пытанне меў задняй думкі, а цяпер я тлумачу: цікава, дзе яго купіць, проста, каб быць накіраваны ад вас, прафесіяналаў, надзейны.
Дзякуй ugoboss, у рэальнасці? мой пытанне меў задняй думкі, а цяпер я тлумачу: цікава, дзе яго купіць, проста, каб быць накіраваны ад вас, прафесіяналаў, надзейны.
мне шкада, але я не раблю рэкламу нікому, я кажу толькі, што зробленыя ўсе ў кітаі, а затым некаторыя змяняюцца ў hw, каб зрабіць іх найбольш бяспечнай і стабільнай перадачы дадзеных, і, вядома ж, стаяць трохі больш, у поўнай бяспецы, як я заўседы кажу, не існуе, магчыма, нават не з кліентамі, інструменты крычы так.......у межах вы атрымліваеце адзін у кітаі, а затым вы можаце зрабіць, каб змяніць гэта, нават тут на форуме есць людзі, хто робіць, проста spulci ў дыскусіях, прысвечаных гэты інструмент, як я ўжо сказаў вышэй, я не раблю імены, але працу робіць добра, дапусцім, што мае вялікае....... запал.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
Вельмі прафесійна, вы вялікі.
па вопыту кажу вам, што ў кітаі есць па крайняй меры 4 заводаў kess з якіх адзін працуе прыстойна!
І, як вы ведаеце, які ? правільны?
як правіла, на кампакт-дыску маленькі, які пастаўляецца разам з kess знаходзіцеся ў тлумачальнай відэа