Старонка 10 з 10 PrimaПерад ... 8910
Вынікі 91 92 92
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў clag Visualizza Messaggio
    Вядома. Але ? каб пачаць зарабляць доказаў, паколькі пра часы, пра авансаў, хоць я чытаю вельмі шмат, ці не там я, разумеючы, як шмат. Магчыма, з вашай дапамогай, пачаць? у ritoccsrli-й? .
    У цяперашні час машына коціць добра, і мае дадатковы модуль drakebox толькі rail. Па вашаму думку, павышэнне на 3% rail, дзе трэба, і прыкладна на 12 мбар, turbo, магу атрымаць што-то ў пі? модуля?
    не, не avertiresti адрозненне ад арыгінальнай машыны без блока кіравання. (эфект плацебо)
    Савет, які я даю ? адпусціць rail і турбонаддувом, і, як вы сказалі switing63 дзейнічаць толькі на абмежавальнікі дызельнага паліва. Без ўстаноўкі часу, вы можаце атрымаць да 70 мм^3/дызельнага паліва, што на 4000rpm робяць амаль 145cv (у спалучэнні з павышэннем ціску turbo, што я прапаную, каб пасля гэтага). Вам трэба змяніць толькі:

- педаль;

- абмежавальнік крутоўнага моманту (што ў рэальнасці? ? яна і з'яўляецца абмежавальнікам дызель на edc15);

- абмежавальнік дызель f(тэмпература газойлю).

Апошні раз, не ? на драйвер ecm, але з трохі добрай волі? ці зможаце вы знайсці яго!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    35
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    не, не avertiresti адрозненне ад арыгінальнай машыны без блока кіравання. (эфект плацебо)
    Савет, які я даю ? адпусціць rail і турбонаддувом, і, як вы сказалі switing63 дзейнічаць толькі на абмежавальнікі дызельнага паліва. Без ўстаноўкі часу, вы можаце атрымаць да 70 мм^3/дызельнага паліва, што на 4000rpm робяць амаль 145cv (у спалучэнні з павышэннем ціску turbo, што я прапаную, каб пасля гэтага). Вам трэба змяніць толькі:

- педаль;

- абмежавальнік крутоўнага моманту (што ў рэальнасці? ? яна і з'яўляецца абмежавальнікам дызель на edc15);

- абмежавальнік дызель f(тэмпература газойлю).

Апошні раз, не ? на драйвер ecm, але з трохі добрай волі? ці зможаце вы знайсці яго!
    Дзякуй, калі хочаце дапамагчы мне, я адкрыў паток, на мой ecu http://www.professionalchiptuning.ne...-a-vt8396.html

Старонка 10 з 10 PrimaПерад ... 8910

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •