Стар. 9 з 10 PrimaПерад ... 78910 АпошняеUltima
Вынікі 81-90 з 92
    Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Sicily (CT)
    Паведамленні
    37
    Прывітанне, Сандра,
    мы зрабілі цэнтр, праблема ? вырашана, менавіта клапан Pierburg!
    Я заменены, gi? на слых турбіна свішча значна менш, і на высокіх абарачэннях цяпер не затыкае-й? як і раней,...
    Дэманстрацыя таго, што турбіна цяпер працуе ў доўг ад лог-файл, прыкладаецца, разам з часопіс раней, каб зрабіць параўнанне.
    На самай справе, як можна? убачыць з лога, ціск фарсіравання трымае практычна заўседы ніжэй жаданага значэння!
    Цяпер, што турбіна уяўляецца, sistemer? зноў карты, якія я раней апускаецца для бяспекі.
    Яшчэ раз дзякуй за прамыя...

Grafici.rar

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    35
    Прывітанне. Я прачытаў з цікавасцю ўсю дыскусію.
    Мая жонка мае такі ж аўтамабіль і я хацеў бы зрабіць карту tranquollla з ECM Titanium. Я хацеў бы закрануць Turbo, Рэйку і Педалі. Авансы і час не дакранацца, чаму? для прыбыцця. Я некалькі пытанняў:
    1. Педаль ? узбагачэнне пры паскарэнні?
    2. Што крокам я магу даць на педаль?
    3. На.ціск турбо прыведзены значэння больш за 2000. Я миллибар? Нават калі гэта і так? ен, мне здаецца, не турба ехаць да 2,2 бар.
    Дзякуй тым, хто выст? дапамажы мне!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    На першы і другі пытанне не магу адказаць. Трэцяе-замест гэтага ен ідзе прама миллибар, 2200 2,2 бар? лічыць, што ? агульнага ціску cio? 1000 атмасферны + 1200 turbo у агульнай складанасці 2200.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    35
    Citazione Першапачаткова Напісаў switing63 Visualizza Messaggio
    На першы і другі пытанне не магу адказаць. Трэцяе-замест гэтага ен ідзе прама миллибар, 2200 2,2 бар? лічыць, што ? агульнага ціску cio? 1000 атмасферны + 1200 turbo у агульнай складанасці 2200.
    Дзякуй! Першае вялікае сумненне мяне вы знялі!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    1. вы
    2. перш чым убачыць, што "крокам" даць б я цябе, я б паспрабавала зразумець, што есць значэння ў карту педаль, як толькі вы заўважыце, што без якіх-небудзь іншых змяненняў, магутнасць, змяняючы толькі педаль прастаіць гэтай серыі, зменіцца? толькі адчувальнасць?
    3. вы адказалі правільна.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    35
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    1. вы
    2. перш чым убачыць, што "крокам" даць б я цябе, я б паспрабавала зразумець, што есць значэння ў карту педаль, як толькі вы заўважыце, што без якіх-небудзь іншых змяненняў, магутнасць, змяняючы толькі педаль прастаіць гэтай серыі, зменіцца? толькі адчувальнасць?
    3. вы адказалі правільна.
    Я ведаю, што для павелічэння педаль толькі павялічвае адчувальнасць, для.магутнасць гэтага павялічваецца? turbo і rail. Так? Растлумачце мне, што значэння ў карце педалі? І, магчыма, я хацеў бы ведаць, як icrementarli, улічваючы, што іх incrementerei пачынаючы з 50% ціску.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    у педалі ў вас дызель прапанавана сказаў, "IQ". Улічваючы, што адчувальнасць? на педаль ? суб'ектыўна вы павінны бачыць толькі тое, што вам спадабаецца, перайсці ціха, што на гэтай карце не за пашкоджанні.
    у дачыненні да астатніх я раю вам, па меншай меры, павярхоўнае веданне механікі, рухавік не павялічвае яго прадукцыйнасць (разумным чынам), дзейнічаючы на ціск турбо і ціск паліва. Аднак вы можаце паэксперыментаваць самі!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    35
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    у педалі ў вас дызель прапанавана сказаў, "IQ". Улічваючы, што адчувальнасць? на педаль ? суб'ектыўна вы павінны бачыць толькі тое, што вам спадабаецца, перайсці ціха, што на гэтай карце не за пашкоджанні.
    у дачыненні да астатніх я раю вам, па меншай меры, павярхоўнае веданне механікі, рухавік не павялічвае яго прадукцыйнасць (разумным чынам), дзейнічаючы на ціск турбо і ціск паліва. Аднак вы можаце паэксперыментаваць самі!
    Вядома. Але ? каб пачаць зарабляць доказаў, паколькі пра часы, пра авансаў, хоць я чытаю вельмі шмат, ці не там я, разумеючы, як шмат. Магчыма, з вашай дапамогай, пачаць? у ritoccsrli-й? .
    У цяперашні час машына коціць добра, і мае дадатковы модуль drakebox толькі rail. Па вашаму думку, павышэнне на 3% rail, дзе трэба, і прыкладна на 12 мбар, turbo, магу атрымаць што-то ў пі? модуля?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Я нядаўна я пачаў вывучаць электронныя сістэмы кіравання рухавіком і, як я ведаю мала. Я пачаў глядзець блок кіравання EDC16c8 чаму? мане маей 147 1.9 mjet 16v ? адрозніваецца ад 115 Л. з. сапраўды, я таксама лічу, што гэта EDC15. У любым выпадку ў 16 есць абмежавальнікі на колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое у залежнасці ад патрабаванага крутоўнага моманту, тэмпературы вады і дызельнага паліва, не ведаю, ці сапраўды 15 варта той жа логіцы, але калі б вы павінны падняць іх.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    35
    Citazione Першапачаткова Напісаў switing63 Visualizza Messaggio
    Я нядаўна я пачаў вывучаць электронныя сістэмы кіравання рухавіком і, як я ведаю мала. Я пачаў глядзець блок кіравання EDC16c8 чаму? мане маей 147 1.9 mjet 16v ? адрозніваецца ад 115 Л. з. сапраўды, я таксама лічу, што гэта EDC15. У любым выпадку ў 16 есць абмежавальнікі на колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое у залежнасці ад патрабаванага крутоўнага моманту, тэмпературы вады і дызельнага паліва, не ведаю, ці сапраўды 15 варта той жа логіцы, але калі б вы павінны падняць іх.
    S?, вядома. Таксама адпаведныя абмежавальнікі. Дзякуй за савет!

Стар. 9 з 10 PrimaПерад ... 78910 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •