Вынікі з 1 па 4 з 4

Абмеркаванне: Дапамога карту EDC16C39

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39

Дапамога карту EDC16C39

Добры вечар усім, хлопцы.
    Я хацеў бы папрасіць рукі, каб зразумець адзін важны крок, каб карту маю машыну.
    Як напісана ў назве, аўтамабіль мантуе EDC16C39. Выкарыстанне ECM2001 для апрацоўкі.
    Карты, якія я лічу асноватворнымі для добрага адлюстравання, бачу "узбагачэнне пры разгоне", якія павінны адпавядаць рэалізацыі крутоўнага моманту на аснове запыту на педаль.
    Потым я карту "абмежавальнік крутоўнага моманту", што я павінен забяспечыць абмежаванне крутоўнага моманту для вызначаных абарачэнняў.
    ? у мяне праблема-знайсці карту, якая мне звернецца пара, у мм3 дызельнага паліва. Калі не я не магу, то зрабіць усе разлікі, каб ціск турбо.
    І, магчыма, вы думаеце, што вы знаходзіцеся ад адрасы 1E9D76?
    Прыкладаю карту для тых, хто хоча мне дапамагчы.
    Дзякуй.Ori перабудаваны SAAB 93 180cv.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Я карыстальнік занадта малады для таго, каб спампаваць файл? у EDC16c39 з 159 карту пераўтварэнні пара/дызель ? адрас 1CDBF6, паспрабуйце паглядзець, калі адрас супадае або, калі pi? ці няма ? іх блізка.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39
    Дзякуй switing63. Цяпер я спрабую ўбачыць, што я знаходжу.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39
    Switing я зірнуў, і я думаю, што карта менавіта тая. Знаходзіцца па іншым адрасе, але кантрольныя пункты павінны быць аднолькавымі. На самай справе першы зборнік паказвае, абаротаў рухавіка і другая пара. Таму з дапамогай гэтай карты я змагу, дайце мне разлік.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •