Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12
Вынікі 11-20 21 -

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    1
    Прывітанне ўсім, не ведаю, як уставіць новы пост, я падтрымліваю ў гэтым, спадзеючыся, што не стварыць хаос.
    Я затрымаўся аўтамагнітола Вялікую Кропку, 2009 года.
    Я ўзяў коды з радыепрымача:

Fiat № 7354813001
    BP Nr 7 648 543 316
    і тады 518BP854399820653

Я не ведаю, які нумар на самай справе рабы....
    Ці можаце вы дапамагчы ў разблакоўкі ?

Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    10
    Клавіятуру майго стэрэа есць толькі лічбы ад 1 да 6, то першы код не магу паспрабаваць.....але паспрабуе? другі код, а затым вы з гэтым справіцца? risapere....
    ДЗЯКУЙ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    35
    дзякуй, карысна. я адкрыў мой.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Удын
    Паведамленні
    103
    тады прыносіць мне радые, і я раблю тэсты, каб убачыць, якая і справядліва. варта ведаць, што на адлегласці вы можаце толькі паспрабаваць даць коды і чакаць адказу, каб даведацца, калі ен ідзе ці не, я ведаю, што ісціна? у страляць у выпадку, калі турбуе вас, а не мяне. daltronde ты, што ты легка ўвайшоў, я спрабаваў дапамагчы чалавеку, як я зрабіў з іншымі, дзе чэргі, заўседы працуе. зараз вам прывітанне і добры вечар

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    няма-не трэба рабіць тэсты, калі ў вас яго sw націсніце на код і ен працуе, магчыма, не разумееце, што я не там з вамі, я проста спрабую зразумець, што гэта ? бескарысна спрабаваць лікаў cazzum, што ў канчатковым выніку, што блокі на радые, а затым трэба отпаяйте у e2prom і riprogrammarla, я ўставіў, і я даў карыстачу код правільны (? у іншае абмеркаванне, зрабіў шмат запытаў), у канцы слова.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    10
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    няма-не трэба рабіць тэсты, калі ў вас яго sw націсніце на код і ен працуе, магчыма, не разумееце, што я не там з вамі, я проста спрабую зразумець, што гэта ? бескарысна спрабаваць лікаў cazzum, што ў канчатковым выніку, што блокі на радые, а затым трэба отпаяйте у e2prom і riprogrammarla, я ўставіў, і я даў карыстачу код правільны (? у іншае абмеркаванне, зрабіў шмат запытаў), у канцы слова.
    Я не хачу ствараць абмеркаванне....прабачце, што так шмат!
    Я прашу прабачэння..***** unque цяпер я спрабую КОД, што я даў UGOBOSS, а потым я раблю risapere.
    ЯШЧЭ РАЗ ДЗЯКУЙ.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2015
    Паведамленні
    80
    вы можаце прачытаць eprom і мне дашліце файл? так мы ідзем у бяспечны.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    35
    Вы спрабавалі з коды напісаны некалькі пастоў вышэй?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    6
    Прывітанне, хлопцы, я павінен вас ....я і затрымаўся, стэрэа all мой fiat grande punto і тут я знаходжу яшчэ код, і ведаю, як гэта зрабіць ... кі маглі б мне дапамагчы ?? Я думаю, што ен можа ездзіць без музыкі ..дзякуй у anticioo

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    6
    [QUOTE=Anton66;114227]Прывітанне, хлопцы, я павінен вас ....я і затрымаўся, стэрэа all мой fiat grande punto і тут я знаходжу яшчэ код, і ведаю, як гэта зрабіць ... кі маглі б мне дапамагчы ?? Я думаю, што ен можа ездзіць без музыкі ..дзякуй у anticioo
    Вр.nr. 7646328316
    Fiat nr 7354295790 C 0843

Старонка 2 з 2 PrimaПерад 12

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •