Вынікі з 1 па 9 з 9
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99

расход паліва і прадукцыйнасць sportcoupe

Прывітанне, Хлопцы...
    пасля таго, як зрабілі ўсе выпрабаванні свету, цяпер да эбу.
    Пасля выдалення swirl , выдатак паліва рэзка павялічыліся... і цяпер я прыйшоў да высновы, паспрабаваць палепшыць ўзрушэньні ўнутры впускного калектара, уздзейнічаючы на рэйку і на ін'екцыі.
    Я хацеў бы прадставіць вашай увазе...
    mercedes sportcoupe
    Bosch
    EDC16C31
    1037368499

файл 1 і... 2 змены

Вы кажаце мне, што вы думаеце? па-другое, вы маглі б пайсці, каб знізіць выдатак паліва і палепшыць выдачы ??? мне не патрэбна улада, таму што сродак мае 300да з наг 5...

Загадзя дзякуй !
    File Allegati Файл Ўкладання

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    тады файлы прыкладання 1 і 2 ідэнтычныя, акрамя таго, я даю вам навіна,1 файл не арыгінальны,дадзеных у выглядзе мяккай і нават гэтую лілею, і ен жа, egr off.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    тады файлы прыкладання 1 і 2 ідэнтычныя, акрамя таго, я даю вам навіна,1 файл не арыгінальны,дадзеных у выглядзе мяккай і нават гэтую лілею, і ен жа, egr off.
    Сапраўды дзякую вам вельмі за ваш своечасовы адказ,
    на самай справе я быў няправы стварыць rar... цяпер выпраўляе

я ведаю, што можа здацца, што зроблена дрэнна, але я прааналізаваў крывыя і зрабіў прыблізных падліках, інтэрпрэтаваць хуткасць ўваходу паветра і задавальнення страты на нізкіх абарачэннях, дзе спажываецца значна больш, і, здаецца, застаецца "стараўся"..
    Гэта ўмова, асабліва ў звычайныя карты, зробленыя, каб даць вялікую магутнасць, .. але я добра ведаю, што ты чалавек больш падыходзіць, каб даць мне савет, перш чым зрабіць сітуацыю яшчэ горш!!!
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 02-02-2015 да 19:13

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    глядзіце, калі я павінен даць вам мой савет гэтая карта не ідзе нічога добрага, акрамя таго, не памятаю, дзе я visot, а таксама зніжэнне,а затым я, аднак, я заўседы казаў "не", лепш карту, што sodisfi кліента, то я вам скажу, і паспрабаваць ацаніць, вы ж так не карту, з якой вы можаце зрабіць пашкоджанні.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    глядзіце, калі я павінен даць вам мой савет гэтая карта не ідзе нічога добрага, акрамя таго, не памятаю, дзе я visot, а таксама зніжэнне,а затым я, аднак, я заўседы казаў "не", лепш карту, што sodisfi кліента, то я вам скажу, і паспрабаваць ацаніць, вы ж так не карту, з якой вы можаце зрабіць пашкоджанні.
    Вялікае дзякуй за ваш каштоўны савет... паспрабую і я вам кажу.

У гэтым выпадку, што б вы зрабілі, каб выправіць гэтую праблему ??? я бачыў, што многія працуюць толькі на свае абмежавальнікі крутоўнага моманту... але з акпп я баюся, што я не вырашаю вельмі...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    74
    Сістэма ўпырску не мае нічога агульнага з впускным калектарам, вы не можаце палепшыць ўзрушэнні, уздзейнічаючы на рэйку. Звычайна swirl пашкоджанні рукі, пры нізкіх і вельмі нізкіх абарачэннях. На 1.9 M-Jet і часта ламаюцца і ідуць праз клапаны, выклікаючы сур'езныя пашкоджанні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    Брэшыя
    Паведамленні
    251
    згодны цалкам, турбулентнасці адбываецца не толькі ад геаметрыі труб
    ўсе swirl менавіта памяняць гэтую геаметрыю, проста, калі ce n'? pi? трэба, cio? на нізкіх абарачэннях, калі хуткасць? паветра ? нізкі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў Exelion1986 Visualizza Messaggio
    згодны цалкам, турбулентнасці адбываецца не толькі ад геаметрыі труб
    ўсе swirl менавіта памяняць гэтую геаметрыю, проста, калі ce n'? pi? трэба, cio? на нізкіх абарачэннях, калі хуткасць? паветра ? нізкі
    Я згодны цалкам з Вамі. Але не ў стане дзейнічаць па геаметрыі паветраводаў (па меншай меры на дадзены момант я шукаю рашэнне, якое зараз я вам растлумачыць пакуль не будзе "рэальнасць"..) адзіны спосаб, каб паспрабаваць задаволіць нагрузкі на нізкіх абарачэннях я думаю, гэта нешта.
    Відавочна, што гэта выпрабаванні... не ўпэўненасці, бо паміж тэорыяй і практыкай, на жаль, у пошукавых сістэмах заўседы есць прорву

У любым выпадку, каб быць у курсе апошніх падзей... з картай. выдатак паліва панізіліся прыкладна км на літр.
    Прадукцыйнасць на нізкіх значна палепшылася, і ў цэлым адказ быў сутыкнуцца з праблемай празмернай цягі або іншы візы, ўзрост машыны і яе 300000km.

Між тым пасля некалькіх поўных праверкі я зрабіў таксама адрамантаваць фарсункі, таму што адзін пачаў дзьмуць.

У школы былі, у цэлым, у межах, з аднаго боку, злегку.
    Ва ўсякім выпадку, я вырашыў прыступіць да перагляду ўсіх, і цяпер зніклі ўсе сляды дыму нават на рэзкія паскарэння .
    выдатак прыбытку ад 10-12 13-15. Я б сказаў, што мы пачынаем ісці ў правільным кірунку.
    Цяпер мне застаецца праверыць яшчэ нейкім поўным і затым ўбачу, калі замяніць карту, абмаляваныя ў агульных рысах, або пакінуць так....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    PS
    Што копіі швейцарскіх гадзін,..
    Я, нарэшце, зразумеў, дзе сродак кантролю спажывання прымае і вылічае км праходзіць..
    У дадатак да ****llo емістасці вымярэння колькасці дызельнага паліва ўпырскваецца, але што самае важна, ступені вяртанне ад фарсунак.
    На самой справе ў цяперашні час сістэмы вымярэння правільна.... што ніколі не зрабіў на працягу многіх гадоў шляху. Верагодна, калі карэкцыя дасягае мяжы разліку становіцца занадта грубай і, такім чынам, няправільна!

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •