-
ок, дзякуй за гэта мяне, я страчана
знайшоў, сення мы кідаю вочы
-
Хлопцы, хто-небудзь з вас шляхам паўторнага супастаўлення, каб добра 90cv у расход колькі ? удалося атрымаць?
-
у 90-х я ніколі не супастаўляецца, 70 майго сябра спажывае прыкладна роўна раней, можа быць, ледзь-ледзь больш, у любым выпадку заўседы прыкладна 25 км/л, як у зша ен
вяртаючыся, замест гаворкі з-bit 8df ? занадта адрозніваецца ад 6jf, і я не змог іх знайсці
я заўважыў іншую рэч: у ols ? маецца біт абмежаванні ціску ў раене, які, здаецца, амаль супасці з 70
ці лепш гэтыя некалькі бітаў, скажам, адрэзаць ад файла y дадзенага абмеркавання? іх сустрэчы ў файл гонкі
раен, аб якім ідзе гаворка ? адрас 65568, і мы бачым, што ў файле opel ўведзеныя некаторыя біты ў pi? паміж трэцім і чацвертым пік, як і ў 8df
такім чынам, у тэорыі біт замест 800 павінна быць абмежаванне, каб? пошты да 1500 бар і, такім чынам, не павінна быць такога, што есць праблемы
-
бачыў, што тут мы кажам marelli не думаю, што я не па тэме, пытанне ? ў наступным: калі я адкрываю файл ori рухавіка mjet 1300 будзь то 70-75 0 90 cv а я лічу, драйвераў, якія працуюць у 16-разраднай версіі, змены, якія я магу зрабіць з драйвера, я іх у 8 ці 16 біт? дзякуй
-
З драйвераў трэба ведаць, калі карту ? 8 або 16 біт.
-
вы прабачце, але няведанне, як я магу прызнаць, калі карта ? 8 або 16 біт?
-
паглядзіце на enbrambi шляху, і паспрабуйце зразумець, як
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Крыху вопыту, вы можаце зразумець,
-
час таму я адкрыў файл ori grande punto 1300 mjet 2мб, што ен драйвера 8-бітны motorola, азначае, што карта ? у 8 біт?
-
не абавязкова ўсе
напрыклад 6jf ўсе 16 біт, 6f3 маюць некаторыя карты ў 8 і 16 іншых
у любым выпадку вам не давяраць, занадта шмат драйвераў, часта назвы не адпавядаюць таму, што ? у рэальнасці
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума