я qst'аўто з праблемамі ключа ўладальнік хоча scodifica маляня. аднаўленне 1 centr. і я задаю scodifica маляня, сеў на яго аўтамабіля, то неадкладна кантрольныя лямпы не гараць, застаецца ў moto x 5 min. затым вы ? не гарыць і не ? pi? зламаны, я падыходжу арыгінальным блокам кіравання і самакіравання, то кантроль зварных швоў і 2p бол. аднаўленне паспрабую і аўтамабіль не заводзіцца, рамонт эбу на врі і бачу, што мне міргаюць індыкатары еўрапейскага алею, тэмпература, тормазы, і code, аўто часткі, і адразу ж выключаецца, што робіць дыягназ крычы на мяне P1570 блакаваны блок кіравання на той, аднаўлення мне няспраўны блок кіравання, x? 1 раз ? адразу ж матч , як вы думаеце, што ? поспех.
Што машына, гаворым на А4 якога года?? аб'ем рухавіка? Што ecu мантуе? 1-напад або 2? Што памяць ?? І 24C02? вызначае гэтыя рэчы.... і тады scodifica дзірку на блоку, ці што ? усталяваны на машыне, няма на іншы, каб паспрабаваць. У scodifica, а таксама на E2P, спакойна.
? Audi 4-18-benz asp 97-mot ADR e2p 24C02, а я вырашыў было 3 ключа, з якіх адзін працаваў і qndo ўпісвалі ключ з ладу, пайшоў у tilt иммо зрабілі копію ключа, і карпарацыя microsoft вылучыла усе ок,