Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234
Вынікі з 40 31-40

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196

Пеўнік V54

Я дадам, я таксама на гэтую цікавую дыскусію. У Galletto V54, які я выкарыстаў некалькі раз у паслядоўны без праблем на EDC16C39, EDC16C34, Marelli MJET 70CV і некаторыя іншыя. Я паспрабаваў зрабіць чытанне ў BDM з EDC16C39 гняздо ў руінах менавіта для гэтай мэты, але нічога, мне так і не ўдалося. Дзеля я паспрабаваў тое ж ecu з BDM100 клон, і я не меў ніякіх праблем у чытанні, таму я мяркую, што мой пеўнік есць нейкія праблемы ў BDM. Прыкладаю фота, і я спадзяюся, у нейкі савет.

Прывітанне

Galletto_V54.jpg

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    добры дзень, трэба змяніць некалькі кампанентаў, але якасць? фота не дазваляе мне праверыць усе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    добры дзень, трэба змяніць некалькі кампанентаў, але якасць? фота не дазваляе мне праверыць усе
    Прывітанне Запал рухавікі, як я магу дапамагчы вам дапамагчы мне? Што кампаненты вам патрэбныя некаторыя падрабязнасці pi??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    мод, аснове ? тое, што gi? ? на вашым форуме, я вам скажу, што павінна быць скончана меры да стойцы з дапамогай спецыялізаваных сродкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў запал рухавікоў Visualizza Messaggio
    мод, аснове ? тое, што gi? ? на вашым форуме, я вам скажу, што павінна быць скончана меры да стойцы з дапамогай спецыялізаваных сродкаў
    Я прапусціў адзін крок, але правіць базу, дзе яго знайсці? Я думаў, што ен massimiliano83, што адкрыў пост, каб даць нейкія парады, а не c'? gi? кіраўніцтва пра гэта?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    532
    хлопцы, але для кварца я ўбачыў, што тое, устаноўлены, як правіла ? тры-кантактны, а на інтэрнэт-кварцы з металу толькі 2-pin ідуць добра, так жа?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў ducati83 Visualizza Messaggio
    хлопцы, але для кварца я ўбачыў, што тое, устаноўлены, як правіла ? тры-кантактны, а на інтэрнэт-кварцы з металу толькі 2-pin ідуць добра, так жа?
    У мяне таксама была такая ж сумневы, пін, здаецца маса, але тое, што кварц мае толькі 2. Я знайшоў мала інфа аб гэтай мадыфікацыі, але тут, на форуме c'? якія-небудзь кіраўніцтва або абмеркавання?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    196
    Прывітанне ўсім даеце мне савет, каб гэта v54....дзякуй
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    237
    прывітанне, цікавіць таксама мне мод асновы для v53 вы ласкава спасылку на форуме не магу знайсці

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    35
    Прабачце, дзе вы можаце знайсці пеўнік прыстойны, я перито-электронная, а затым я мог бы sistemarmelo максімум. C'? тыпу хто-то прадае свой стары xk хоча перайсці на новае?

Старонка 4 з 4 PrimaПерад ... 234

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •