Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Абмеркаванне: Чытаць блокі кіравання

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    7

Чытаць блокі кіравання

Прывітанне, або нядаўна купіў у FG tech galletto, на самых ранніх зброі, ці спрабаваў чытаць opel corsa, ці магу я абраць варыянты, калі чытаць flash або eprom, і калі частковы або поўны, што я павінен націснуць, а затым у пісьмовай форме? дзякуй за дапамогу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Прывітанне, на хвілінку, паспрабуйце падумаць аб тым, што тыя, хто закон не ведае, што аўто, тып рухавіка, л. з аб'ем рухавіка і год выпуску ?, таму, адказы на тэхнічныя, дакладныя пачніце размяшчаць любыя info............

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    7
    Прывітанне, corsa C 1.3 Multijet адна з апошніх да новай мадэлі, я хачу адмяніць клапан EGR рк? ? зачыняецца механічна, ці прачытаў файл, у той жа час flash і tabbella, або мод файл з машыны, але праз некалькі секунд зноў загараецца кантрольная лямпа egr, памылкі, я іх выдаліў усе, перш чым пісаць, ці што ? пайшло не так? дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    [QUOTE=leo.cirillo;109305]Ciao і corsa C 1.3 Multijet адна з апошніх да новай мадэлі, я хачу адмяніць клапан EGR рк? ? зачыняецца механічна, ці прачытаў файл, у той жа час flash і tabbella, або мод файл з машыны, але праз некалькі секунд зноў загараецца кантрольная лямпа egr, памылкі, я іх выдаліў усе, перш чым пісаць, ці што ? пайшло не так? дзякуй[/QUOTE Leo. гэта ? тэхнічныя працы, і калі вы пачынаеце зараз, каб запал паводзілі сябе з тэхнічнай, на мае пытанне вы не адказалі дакладна, працягвайце рабіць пытанне, не даць адказы,вазьмі буклет dell' аўто і пошту поўныя дадзеныя, затым злева sw за дадзеныя ecu скапіяваць і запісаць іх тут, для opel corsa вы розныя драйвера, у залежнасці ад характарыстык dell' аўтамабілі, вы ўпэўненыя, што вы выбралі правільны драйвер?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    7
    55196352 ZJMAG
    01246JO01D
    1413X185
    M04001
    Z13DT
    00 04 0000
    МАЙ 01246JO01D

Opel corsa C
    рухавіка: z13dt
    аб'ем рухавіка: 1248
    КВТ:51
    год:2006

Драйвер ? 1.3 MJD IAW 6J MULTIJET
    а выбраўшы іншы драйвер 1.3 MJD кажа мне, што праграмнае 6J ? правільна. як я магу вырашыць, калі ? патрэбны драйвер?
    з дапамогай гэтага драйвера я павінен выбраць Тып памяці FLASH або EEPROM, а затым пад голас праграмавання, Табліцы ці Ўсю?
    Я спадзяюся, што вы далі дастаткова дадзеных
    загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Alessio93
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    ? выдаленая балюча egr паспрабуйце раз тыя, ecu робіць добра !!! зрабіце "поўнае чытанне" у наступны раз, каб адчуваць сябе камфортна

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    7
    Праграма кажа мне, калі я хачу чытаць або flash-eprom, якія з двух мне выбраць? так ? лепш, калі я поўны? дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    і лепш, калі вы робіце поўную cos? калі пойдзе не так, у вас есць поўны bekup

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    Citazione Першапачаткова Напісаў Alessio93 Visualizza Messaggio
    і лепш, калі вы робіце поўную cos? калі пойдзе не так, у вас есць поўны bekup
    alessio ? пачатковец п я лічу, што можаце прачытаць па bdm адзін ecu mtj.
    для астатніх * леў чытайце поўную nn eprom, скрыжаваўшы пальцы, калі nail, вам-то начны кашмар.

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Болга
    squinzano
    Паведамленні
    257
    Citazione Першапачаткова Напісаў alex68 Visualizza Messaggio
    alessio ? пачатковец п я лічу, што можаце прачытаць па bdm адзін ecu mtj.
    для астатніх * леў чытайце поўную nn eprom, скрыжаваўшы пальцы, калі nail, вам-то начны кашмар.
    вы маеце рацыю, алекс!!! чытайце файл з бд раблю заўседы перад дадзеных ecu, а потым чытаць !!

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •