Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 26
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128

Kess V2...і што цяпер нам рабіць?

Я ўзяў Kess V2 клон, і, як чакалася ? у распараджэнні багаты колькасці? правады і кабелі, кабелі і інтэрфейсы. Існуе даведнік пра тое, як іх выкарыстоўваць? ..чаму? я не ведаю дакладна, куды пакласці рукі!
    Дзякуй!
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    Тым часам пачынаецца разрадзіцца ў help на афіцыйным сайце alientech, і вы ўбачыце, на кожны кампанент, што трэба! аднак, з фатаграфій, у вас есць усе, што вам трэба...
    У карціны ? інструмент для скіду з пісання kess
    Тады ў вас есць інструмент, каб чытаць у boot для падлучэння да kess
    Блок харчавання 12 вольт
    Кабель для чытання ў k-line або лінія can
    Усталюйце праграму і зрабіце, як я сказаў вам...калі вы хочаце загрузіць у help, вы павінны мець чысты кампутар cio? без kess ўстаноўлены, то ўсталюеце праграмнае забеспячэнне з сайта alien вы спампоўваеце у help вы іх захоўваеце выдаліце праграмнае забеспячэнне і ўсталяваць тое, што вы купілі скапіруйце і ўсе ў тэчцы C help

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Усталяваў sw арыгінал, стварыў тэчку 'Help' 4 файла, потым я запампаваў іншую тэчку 'Help' 280 Мб і некалькі файлаў, якія ўтрымліваюць розныя інструкцыі. Пытанне, гэтыя файлы help адлюстроўваюцца пры выбары аўтамабіля? (Цяпер я не абсталяванне пад рукой і я не магу паспрабаваць).

Спасылкі, скажыце мне, калі я на правільным шляху:
    У Kess ? скрынка-й? выдатна, што падключыць з аднаго боку да кампутара, а з другога-у адзін з гэтых 3 провада: адзін ? кабель OBD з выхаду лініі-k (для выкарыстання сумесна з кабелем сіні), астатнія 2 драты гэта тыя, унізе, але ў якіх выпадках варта выкарыстоўваць (асабліва ў правым ніжнім куце перамыкач)?
    У карціны, (гэта я даведаўся c'? пісаў вышэй ), я падключыць яго з аднаго боку пк, а з другога-кабелем і шэры ..грэбень падлучыць (прылітаваць?) у друкаваных kess?
    Інструмент для чытання ў boot падключаць да kess ? скрынка-й? маленькі (унізе злева), да якога падлучаецца кабель харчавання і кабель з клемы (уверсе злева)? З дапамогай гэтага модуля я магу boot і tricore?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2014
    Паведамленні
    250
    Пры загрузцы файла даведкі вы знойдзеце ўсю інфармацыю, што вы хочаце чаму? я задаў 15 пытанняў Setup-3-Kessv2-J-Link Connected computer.jpg

Пры загрузцы файлаў help раз, вы знойдзеце малюнкі, а часам-не, мне пашчасціла іх знайсці, але ў kess варта крок за крокам, і ? адно задавальненне выкарыстоўваць

інструмент у boot ? тое, што варта падключыць да kess ( да якога падлучаецца раз'ем 12 брава)

для карціны, я паставіў карціну

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    толькі 15..? але ў мяне яшчэ шмат іншых!
    Дзякуй 1000 для info

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Пытанне жыццева...модуль для чытання ў boot, і на якое напружанне ідзе на харчаванне? У камплект не c'? блок харчавання, але толькі кабель.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Ardea
    Паведамленні
    91
    Бачыў, што есць мы, есць пытанне, нават я.....
    сіні провад, які знаходзіцца на кабелі OBD пры v? выкарыстаў і як і чаму?????
    Дзякуй!!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    128
    Citazione Першапачаткова Напісаў MarcoDJ Visualizza Messaggio
    Бачыў, што есць мы, есць пытанне, нават я.....
    сіні провад, які знаходзіцца на кабелі OBD пры v? выкарыстаў і як і чаму?????
    Дзякуй!!!!!
    То ідзе, устаўлены ў раз'ем, які выходзіць з-кабель OBD і падлучаецца непасрэдна на провад K-line, што сыходзіць ад ecu, толькі ў некаторых выпадках, калі вы не можаце прачытаць праз OBD.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Ardea
    Паведамленні
    91
    Дзякуй!!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    80
    добры дзень, у выпадку, калі патрабуецца перапраграмаваць kessv2, баланс кабелем, там атака j-link... і што тады? які я адкрываю двух значкоў sw j-link?
    адказ дзякуй

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •