Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123
Вынікі 21-23-23 -
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Не атрымаеце нічога канкрэтнага..
    трэба павялічваць у геаметрычнай прагрэсіі карты, каб потым пайсці ў адмову 100%
    нават EGR карты паралельныя..
    у файле .ori bdm паслаў зарэгістраваны ў нас абмежавальнік turbo на 0.9 бар (1900 гпа), у той час як у ложак ў бд запампаваў тут з форуму ў нас абмежавальнік 1.3 бар (2300hpa), што адпавядае таму, што я чытаў, я ў бд... так што я б не стаў давяраць больш, чым шмат .ori-ложак у bdm, таму што есць вельмі вялікія адрозненні

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    у файле .ori bdm паслаў зарэгістраваны ў нас абмежавальнік turbo на 0.9 бар (1900 гпа), у той час як у ложак ў бд запампаваў тут з форуму ў нас абмежавальнік 1.3 бар (2300hpa), што адпавядае таму, што я чытаў, я ў бд... так што я б не стаў давяраць больш, чым шмат .ori-ложак у bdm, таму што есць вельмі вялікія адрозненні
    я стаю тут, здаецца, што вы не разумееце, што гэтая машына яна сытая ў паслядоўны і bdm вас два розных файла, зрабіце, як вы лічыце, ці лепш.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    я стаю тут, здаецца, што вы не разумееце, што гэтая машына яна сытая ў паслядоўны і bdm вас два розных файла, зрабіце, як вы лічыце, ці лепш.
    вы, што я ў два розных файлаў я зразумеў,але два розных файлаў могуць быць розныя ў пачатку,дзе менавіта ў тое, obd ce адной прамой лініі ,у той час як у bdm і поўна крывых.... але не могуць быць розныя, у карты кіравання рухавіком,таксама leggendole мета.... няма легікі, прабачце

Старонка 3 з 3 PrimaПерад 123

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •