гэта я бачыў, але ен толькі на 2 градусы, і што-то загадзя супраць 20 градусаў тэрмін службы больш. Я б яшчэ турба карту і лимитеры і менш, дызель часоў
гэта я бачыў, але ен толькі на 2 градусы, і што-то загадзя супраць 20 градусаў тэрмін службы больш. Я б яшчэ турба карту і лимитеры і менш, дызель часоў
ен ведаў, і ен сказаў мне, што вельмі шмат працуе, на дызельнае паліва больш, што ціск турбо...асабліва для тых, хто, як я, падабаецца, што рухавік "frulli" добра, не цягнуцца ўверх, каб закрыць (калі ў вас есць занадта шмат ціску, турба-і дызель мала ? так)....
у любым выпадку я іду упэўнены, тое, што файл, пасланы ад яго ? няправільнае няма? і я бяру ў якасці спасылкі на 694_476 тут, на форуме, правільна?
акрамя таго, пакідаючы ўсе так, каб як ?, і, пераходзячы ад 3% rail часу на 4% (хачу alzaro 1%) , прыводзячы limiatore відавочна, што я магу зрабіць, каб залішні ціск? я спрабую як абмежавальнік turbo 1.4 бар (ecm 2400hpa у дзесятковай сістэме) ?
або я пакідаю ў баку rail на 3%, а работы яшчэ на авансы? я ведаю, але што датычыць дасягненняў зла,вы, верагодна, прабіць поршні, калі дызель прыходзіць занадта рана....
файл, які вы далі ложак у bdm ? арыгінал, у параўнанні з ori-ложак ад мяне заўседы ў bdm і ? роўна, але яго трэба пісаць bdm, калі вы хочаце пісаць у бд вы павінны выкарыстоўваць тое, што знайшоў у форуме, але памятайце, што не піша, усе карты, якія ў гэты ecu паўтараюцца 2 разы, на гэтыя аўтамабілі ? заўседы лепш выкарыстоўваць bdm.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
але паглядзіце, бачачы 2d зыходны файл, паслаў зарэгістраваны , мне не здаецца, што есць частцы карты, паўтарыў два разы... проста се 1ю частка ? частка, скажам, "бдм", што ў файл ўзяў тут, на форуме, відавочна, не ? прысутнічае ce роўнай лініі....
карты у гэты файл тут на форуме і тое, bdm mapper,пачынаюць у той жа адрас,....
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
на жылле, што дае пляма пу? быць звязана або ціску турба, або неадпаведнасць у карце паміж праводцы акселератара і колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца
Не атрымаеце нічога канкрэтнага..
трэба павялічваць у геаметрычнай прагрэсіі карты, каб потым пайсці ў адмову 100%
нават EGR карты паралельныя..
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
у файле .ori bdm паслаў зарэгістраваны ў нас абмежавальнік turbo на 0.9 бар (1900 гпа), у той час як у ложак ў бд запампаваў тут з форуму ў нас абмежавальнік 1.3 бар (2300hpa), што адпавядае таму, што я чытаў, я ў бд... так што я б не стаў давяраць больш, чым шмат .ori-ложак у bdm, таму што есць вельмі вялікія адрозненні