Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 23 11-20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    гэта я бачыў, але ен толькі на 2 градусы, і што-то загадзя супраць 20 градусаў тэрмін службы больш. Я б яшчэ турба карту і лимитеры і менш, дызель часоў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    гэта я бачыў, але ен толькі на 2 градусы, і што-то загадзя супраць 20 градусаў тэрмін службы больш. Я б яшчэ турба карту і лимитеры і менш, дызель часоў
    ен ведаў, і ен сказаў мне, што вельмі шмат працуе, на дызельнае паліва больш, што ціск турбо...асабліва для тых, хто, як я, падабаецца, што рухавік "frulli" добра, не цягнуцца ўверх, каб закрыць (калі ў вас есць занадта шмат ціску, турба-і дызель мала ? так)....
    у любым выпадку я іду упэўнены, тое, што файл, пасланы ад яго ? няправільнае няма? і я бяру ў якасці спасылкі на 694_476 тут, на форуме, правільна?
    акрамя таго, пакідаючы ўсе так, каб як ?, і, пераходзячы ад 3% rail часу на 4% (хачу alzaro 1%) , прыводзячы limiatore відавочна, што я магу зрабіць, каб залішні ціск? я спрабую як абмежавальнік turbo 1.4 бар (ecm 2400hpa у дзесятковай сістэме) ?
    або я пакідаю ў баку rail на 3%, а работы яшчэ на авансы? я ведаю, але што датычыць дасягненняў зла,вы, верагодна, прабіць поршні, калі дызель прыходзіць занадта рана....

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    файл, які вы далі ложак у bdm ? арыгінал, у параўнанні з ori-ложак ад мяне заўседы ў bdm і ? роўна, але яго трэба пісаць bdm, калі вы хочаце пісаць у бд вы павінны выкарыстоўваць тое, што знайшоў у форуме, але памятайце, што не піша, усе карты, якія ў гэты ecu паўтараюцца 2 разы, на гэтыя аўтамабілі ? заўседы лепш выкарыстоўваць bdm.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    файл, які вы далі ложак у bdm ? арыгінал, у параўнанні з ori-ложак ад мяне заўседы ў bdm і ? роўна, але яго трэба пісаць bdm, калі вы хочаце пісаць у бд вы павінны выкарыстоўваць тое, што знайшоў у форуме, але памятайце, што не піша, усе карты, якія ў гэты ecu паўтараюцца 2 разы, на гэтыя аўтамабілі ? заўседы лепш выкарыстоўваць bdm.
    але паглядзіце, бачачы 2d зыходны файл, паслаў зарэгістраваны , мне не здаецца, што есць частцы карты, паўтарыў два разы... проста се 1ю частка ? частка, скажам, "бдм", што ў файл ўзяў тут, на форуме, відавочна, не ? прысутнічае ce роўнай лініі....
    карты у гэты файл тут на форуме і тое, bdm mapper,пачынаюць у той жа адрас,....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Кьявари
    Паведамленні
    38
    на жылле, што дае пляма пу? быць звязана або ціску турба, або неадпаведнасць у карце паміж праводцы акселератара і колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    але паглядзіце, бачачы 2d зыходны файл, паслаў зарэгістраваны , мне не здаецца, што есць частцы карты, паўтарыў два разы... проста се 1ю частка ? частка, скажам, "бдм", што ў файл ўзяў тут, на форуме, відавочна, не ? прысутнічае ce роўнай лініі....
    карты у гэты файл тут на форуме і тое, bdm mapper,пачынаюць у той жа адрас,....
    ce роўнай лініі, таму што не счытваюцца і запісваюцца ў паслядоўны, і ? для гэтага, што гэтыя аўтамабілі, вы павінны зрабіць яе ў bdm.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    ce роўнай лініі, таму што не счытваюцца і запісваюцца ў паслядоўны, і ? для гэтага, што гэтыя аўтамабілі, вы павінны зрабіць яе ў bdm.
    так, але ў першай частцы есць карты важныя... нават адны і тыя ж драйверы ecm (наколькі ненадзейныя) даюць ўсе існуючыя карты у частку, што я чытаў у паслядоўны.... у bdm не кранулі нічога

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў bmw320cd Visualizza Messaggio
    так, але ў першай частцы есць карты важныя... нават адны і тыя ж драйверы ecm (наколькі ненадзейныя) даюць ўсе існуючыя карты у частку, што я чытаў у паслядоўны.... у bdm не кранулі нічога
    Што ECM не дае вам карты і зрабіў..
    мы ведаем добра, што ECM нават тыя, хто паказвае на рэальныя, або фактычныя..
    не бачыў ці ваш файл Ori Mod пяро, і я гарантую, што вы паўтараеце адзін infinit? карты на гэтых EDC16C9 выгляду Opel..
    А ugoboss на ўсе тэмы..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Што ECM не дае вам карты і зрабіў..
    мы ведаем добра, што ECM нават тыя, хто паказвае на рэальныя, або фактычныя..
    не бачыў ці ваш файл Ori Mod пяро, і я гарантую, што вы паўтараеце адзін infinit? карты на гэтых EDC16C9 выгляду Opel..
    А ugoboss на ўсе тэмы..
    але калі паўтараюцца,і я, я толькі частка,г. зн. тая, якая можа закрануць у бд, а астатнія як былі,што рабіць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Не атрымаеце нічога канкрэтнага..
    трэба павялічваць у геаметрычнай прагрэсіі карты, каб потым пайсці ў адмову 100%
    нават EGR карты паралельныя..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •