Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima
Вынікі з 33 11-20

Абмеркаванне: Carsdoft 7.4 mercedes

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў isfedale82 Visualizza Messaggio
    прывітанне, што памылкі рухавіка і скрынкі перадач(выходзіць autocom у абмен?) ? усе swirl вы павінны выдаліць іх з карты, каб выключыць падзенне магутнасці (па мне), не магу табе дапамагчы, не я ніколі не рабіў.
    абмен павінен мець патрэбу ў абмен на мыцце ( кожныя 60000 км), калі ў вас есць нейкія памылкі могуць быць, або што трэба замяніць на разетку.
    cos? не ? проста, не ведаючы, мінімум рэчаў, калі вы можаце ад p? значэнняў.
    няма памылкі ў рухавіку абмен. Тэхнічнае абслугоўванне і мые, абмен факты з рэгулярнасцю... але не центрируют нічога з маей праблемай. .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў corland Visualizza Messaggio
    няма памылкі ў рухавіку абмен. Тэхнічнае абслугоўванне і мые, абмен факты з рэгулярнасцю... але не центрируют нічога з маей праблемай. .
    спадзяюся? што вы можаце вырашаць як мага раней....поспехі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    спадзяюся? што вы можаце вырашаць як мага раней....поспехі
    дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    дзякуй
    Калі вы ў італіі, мы б выгляд з star...cos? ты забраў сумневы на инжекторах і інш....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    Калі вы ў італіі, мы б выгляд з star...cos? ты забраў сумневы на инжекторах і інш....
    на жаль, няма

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    17
    праблема легка і проста !!! знялі swirl і egr... усе ідэальна. але страты прадукцыйнасці і выдатак паліва, і высокі. Асабліва пад рэжым, поўны турбіны, дзе вядома, дыму і зніжэнне прадукцыйнасці. Я думаю, што пасля адключальныя swirl механічна, а не карту, дапамог.. але, перш чым дзейнічаць на ціску ў рампы і на абмежавальнікі крутоўнага моманту я хацеў быць упэўнены, не мець якія-то фарсункі ў противофазе. Цяжка сказаць... і ісці ў mercedes будзе служыць мала бачыў, што яны не ўлічваюць гэты тып змяненняў, і іх каштарыс на рамонт быў каля 1800 еўра.... неймаверна !!

эбу і edc16. і сродкі есць nag5... таму, перш чым любыя змены я хацеў бы вывучыць, чаму, і зразумець, як змяніць кожную дэталь, не ісці ў суд... што я ненавіджу рабіць апрыеры без мінімальнай пэўнасці тэарэтычныя!!!!

на жаль, я спытаў яшчэ раз меркаванне тых, хто, магчыма, мае больш вопыту... але ніхто не калі-небудзь хацелася падзяліцца меркаваннем ! так выглядае.. між тым, я зрабіў больш за 10000 км і ўсе, і стабільнай. Нават я заўважыў, што спажывае менш, утрымліваючы рухавік вышэй 2000 абаротаў. І бартавы кампутар, відавочна, прымае матылькі.. нават паказвае расход паліва бліжэйшыя 20 за літр, калі я не пайду, нават з ветрам у карысць вышэй 13.... перабольшанне !!! у лепшыя часы я заўседы быў у найбліжэйшай да 16..
    Добры дзень, corland,

у мяне W203 2.7 CDI 2001 года і ў 272.000 Км....
    Я таксама ў мяне ж праблема з мультыплекс car soft 7.4, што мяне чытае ўсе блокі, за выключэннем рухавіка....

Што тычыцца павелічэння расходу паліва ? звычайны, калі ў вас есць змены swirl togliendole паловы, так як, cos? робіце, у вас змены крывой крутоўнага моманту deteriorandola моцна нізкіх абарачэннях..... Наколькі я ведаю, праблемы з калектараў гэтых машын, пры дасягненні Kilometraggi высокія, не могуць вырашыць, як многія робяць, выдаліўшы swirl, стаіць моцны спад прадукцыйнасці пры нізкіх абарачэннях і рэзкі рост спажывання.....

Я не думаю, тое, што для супастаўлення, каб закрыць іх можа быць лепшым рашэннем, чаму?, у гэтым выпадку, вы б значная страта магутнасці на высокіх абарачэннях.....

У чым? праблема, што вы dannno ўсе swirl? Губляюць масла ці што?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    17
    Аднак, звярніце ўвагу, што сення, вы знойдзеце новых калектараў канкурэнцыі каля 250 еўра, з заменай прывада pierburg ты каля 370-400 еўра матэрыялаў, калі ў вас есць цярпенне, каб атрымаць працу ад вашага імя ? выдаткі іп? што сумленны, і машына вяртаецца ў новай....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў Sirlancillotto Visualizza Messaggio
    Аднак, звярніце ўвагу, што сення, вы знойдзеце новых калектараў канкурэнцыі каля 250 еўра, з заменай прывада pierburg ты каля 370-400 еўра матэрыялаў, калі ў вас есць цярпенне, каб атрымаць працу ад вашага імя ? выдаткі іп? што сумленны, і машына вяртаецца ў новай....
    Я добра ведаю, колькі каштуе матэрыял, але я адмовіўся ідэя менавіта па гэтай прычыне. Больш наперад collaudero сістэмы, якія я стварыў для абмежавання падачы паветра на нізкіх абарачэннях, і мы ўбачым, што адбудзецца...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    17
    Безумоўна, любое ўмяшанне, будзь тое, каб мець эфектыўнасць павінна дзейнічаць менавіта на правадырах, у гэтым выпадку не дастаткова электронікі, каб атрымаць аптымальны вынік....

Каб прачытаць блок кіравання CDI, замест таго, як вы вырашылі? Цікаўлюся, так як, перш чым марнаваць яшчэ грошы на vanvera я б пацверджання ад тых, хто мае ўжо? вырашана....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў Sirlancillotto Visualizza Messaggio
    Безумоўна, любое ўмяшанне, будзь тое, каб мець эфектыўнасць павінна дзейнічаць менавіта на правадырах, у гэтым выпадку не дастаткова электронікі, каб атрымаць аптымальны вынік....

Каб прачытаць блок кіравання CDI, замест таго, як вы вырашылі? Цікаўлюся, так як, перш чым марнаваць яшчэ грошы на vanvera я б пацверджання ад тых, хто мае ўжо? вырашана....
    выкарыстанне іншых відаў дыягностыкі. але sessuna прымушае мяне бачыць autocorrezioni на инжекторах

Старонка 2 з 4 PrimaПерад 1234 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •