Першапачаткова Напісаў
corland
праблема легка і проста !!! знялі swirl і egr... усе ідэальна. але страты прадукцыйнасці і выдатак паліва, і высокі. Асабліва пад рэжым, поўны турбіны, дзе вядома, дыму і зніжэнне прадукцыйнасці. Я думаю, што пасля адключальныя swirl механічна, а не карту, дапамог.. але, перш чым дзейнічаць на ціску ў рампы і на абмежавальнікі крутоўнага моманту я хацеў быць упэўнены, не мець якія-то фарсункі ў противофазе. Цяжка сказаць... і ісці ў mercedes будзе служыць мала бачыў, што яны не ўлічваюць гэты тып змяненняў, і іх каштарыс на рамонт быў каля 1800 еўра.... неймаверна !!
эбу і edc16. і сродкі есць nag5... таму, перш чым любыя змены я хацеў бы вывучыць, чаму, і зразумець, як змяніць кожную дэталь, не ісці ў суд... што я ненавіджу рабіць апрыеры без мінімальнай пэўнасці тэарэтычныя!!!!
на жаль, я спытаў яшчэ раз меркаванне тых, хто, магчыма, мае больш вопыту... але ніхто не калі-небудзь хацелася падзяліцца меркаваннем ! так выглядае.. між тым, я зрабіў больш за 10000 км і ўсе, і стабільнай. Нават я заўважыў, што спажывае менш, утрымліваючы рухавік вышэй 2000 абаротаў. І бартавы кампутар, відавочна, прымае матылькі.. нават паказвае расход паліва бліжэйшыя 20 за літр, калі я не пайду, нават з ветрам у карысць вышэй 13.... перабольшанне !!! у лепшыя часы я заўседы быў у найбліжэйшай да 16..