Аднак, звярніце ўвагу, што сення, вы знойдзеце новых калектараў канкурэнцыі каля 250 еўра, з заменай прывада pierburg ты каля 370-400 еўра матэрыялаў, калі ў вас есць цярпенне, каб атрымаць працу ад вашага імя ? выдаткі іп? што сумленны, і машына вяртаецца ў новай....
Безумоўна, любое ўмяшанне, будзь тое, каб мець эфектыўнасць павінна дзейнічаць менавіта на правадырах, у гэтым выпадку не дастаткова электронікі, каб атрымаць аптымальны вынік....
Каб прачытаць блок кіравання CDI, замест таго, як вы вырашылі? Цікаўлюся, так як, перш чым марнаваць яшчэ грошы на vanvera я б пацверджання ад тых, хто мае ўжо? вырашана....
Так, але калі ты, маючы такі ж мой пытанне, вы ўжо? удалося прачытаць блок кіравання CDI, напрыклад, з autocom, я магу марнаваць грошы з трохі бяспекі ў pi?. Для гэтага я хацеў бы ведаць, які вы думаеце, што пі? падыходзіць для працы з гэтымі мадэлямі першых W203.
C270CDI W203 2001 года. Як ужо? ужо згадвалася ў гэтай дыскусіі, я купіў мультыплекс carsoft 7.4, які мяне чытае амаль усе блокі кіравання, акрамя таго, што рухавік, што ? іп? важна... Калі я не зразумеў, у вас таксама ? здарылася пі? ці менш тое ж самае, што з Car Soft?