Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima
Вынікі з 33 11-20

Абмеркаванне: Carsdoft 7.4 mercedes

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў isfedale82 Visualizza Messaggio
    прывітанне, што памылкі рухавіка і скрынкі перадач(выходзіць autocom у абмен?) ? усе swirl вы павінны выдаліць іх з карты, каб выключыць падзенне магутнасці (па мне), не магу табе дапамагчы, не я ніколі не рабіў.
    абмен павінен мець патрэбу ў абмен на мыцце ( кожныя 60000 км), калі ў вас есць нейкія памылкі могуць быць, або што трэба замяніць на разетку.
    cos? не ? проста, не ведаючы, мінімум рэчаў, калі вы можаце ад p? значэнняў.
    няма памылкі ў рухавіку абмен. Тэхнічнае абслугоўванне і мые, абмен факты з рэгулярнасцю... але не центрируют нічога з маей праблемай. .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    127
    Citazione Першапачаткова Напісаў corland Visualizza Messaggio
    няма памылкі ў рухавіку абмен. Тэхнічнае абслугоўванне і мые, абмен факты з рэгулярнасцю... але не центрируют нічога з маей праблемай. .
    спадзяюся? што вы можаце вырашаць як мага раней....поспехі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    17
    Аднак, звярніце ўвагу, што сення, вы знойдзеце новых калектараў канкурэнцыі каля 250 еўра, з заменай прывада pierburg ты каля 370-400 еўра матэрыялаў, калі ў вас есць цярпенне, каб атрымаць працу ад вашага імя ? выдаткі іп? што сумленны, і машына вяртаецца ў новай....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў Sirlancillotto Visualizza Messaggio
    Аднак, звярніце ўвагу, што сення, вы знойдзеце новых калектараў канкурэнцыі каля 250 еўра, з заменай прывада pierburg ты каля 370-400 еўра матэрыялаў, калі ў вас есць цярпенне, каб атрымаць працу ад вашага імя ? выдаткі іп? што сумленны, і машына вяртаецца ў новай....
    Я добра ведаю, колькі каштуе матэрыял, але я адмовіўся ідэя менавіта па гэтай прычыне. Больш наперад collaudero сістэмы, якія я стварыў для абмежавання падачы паветра на нізкіх абарачэннях, і мы ўбачым, што адбудзецца...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    17
    Безумоўна, любое ўмяшанне, будзь тое, каб мець эфектыўнасць павінна дзейнічаць менавіта на правадырах, у гэтым выпадку не дастаткова электронікі, каб атрымаць аптымальны вынік....

Каб прачытаць блок кіравання CDI, замест таго, як вы вырашылі? Цікаўлюся, так як, перш чым марнаваць яшчэ грошы на vanvera я б пацверджання ад тых, хто мае ўжо? вырашана....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    Безумоўна, любое ўмяшанне, будзь тое, каб мець эфектыўнасць павінна дзейнічаць менавіта на правадырах, у гэтым выпадку не дастаткова электронікі, каб атрымаць аптымальны вынік....

Каб прачытаць блок кіравання CDI, замест таго, як вы вырашылі? Цікаўлюся, так як, перш чым марнаваць яшчэ грошы на vanvera я б пацверджання ад тых, хто мае ўжо? вырашана....
    выкарыстанне іншых відаў дыягностыкі. але sessuna прымушае мяне бачыць autocorrezioni на инжекторах

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    17
    Citazione Першапачаткова Напісаў corland Visualizza Messaggio
    выкарыстанне іншых відаў дыягностыкі. але sessuna прымушае мяне бачыць autocorrezioni на инжекторах
    Car soft ? адзіны ў гэтым коштавым дыяпазоне, што, калі б яна працавала, павінны быць у стане....

Ці магу я даведацца, як вы думаеце, як іп? падыходзіць для w203, (акрамя star, відавочна, што занадта дорага)?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Болга
    асці
    Паведамленні
    99
    Car soft ? адзіны ў гэтым коштавым дыяпазоне, што, калі б яна працавала, павінны быць у стане....

Ці магу я даведацца, як вы думаеце, як іп? падыходзіць для w203, (акрамя star, відавочна, што занадта дорага)?
    Сказаць па праўдзе, думаю, што яны ўсе так жа, тыя нармальнага выкарыстання.... хто больш, хто менш. Вядома, каб убачыць што-то яшчэ, вы павінны мець зорка...у адваротным выпадку проста дыягназ павярхоўны!!!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    17
    Так, але калі ты, маючы такі ж мой пытанне, вы ўжо? удалося прачытаць блок кіравання CDI, напрыклад, з autocom, я магу марнаваць грошы з трохі бяспекі ў pi?. Для гэтага я хацеў бы ведаць, які вы думаеце, што пі? падыходзіць для працы з гэтымі мадэлямі першых W203.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    17
    C270CDI W203 2001 года. Як ужо? ужо згадвалася ў гэтай дыскусіі, я купіў мультыплекс carsoft 7.4, які мяне чытае амаль усе блокі кіравання, акрамя таго, што рухавік, што ? іп? важна... Калі я не зразумеў, у вас таксама ? здарылася пі? ці менш тое ж самае, што з Car Soft?

Старонка 2 з 3 PrimaПерад 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •